1.4.09

Sjukdom

Hej hej hej

Jag är sjuk, så det här blir ett tämligen kort inlägg. Igår morse runt 05.30 vaknade jag och kände jättestor ångest.Varför? Det var definitivt något som kändes fel i kroppen, obalans rådde. Plötsligt insåg jag vad det var. Illamående - riktigt starkt illamående. Jag kutade upp för att hämta en hink, himla bra gjort, för 10 minuter senare fick jag användning för den.

Att spy är verkligen jobbigt. Dels pga den överväldigande känslan av illamående precis innan det kommer ut, hur det börjar rinna i munnen innan det kommer upp och självklart. Hur illa det smakar, andnöden, att det självklart skall gå genom näsan också. Just det med näsan är det absolut värsta.

Iallafall. Det var igår, jag kom upp i hela 5 spyor, inte så illa. Efter 13.00 spydde jag inget mer, och hade inga problem med diverse andra kroppsöppningar heller. Jag låg mest i min säng och gled in och ut ur sömnen. Jag har lidit av vad man kallar feberdrömmar. Det är inget vidare. Massa jobbiga mönster och meningar, allt blir ett stort bökigt mysterium som ger mig huvudvärk.

Men idag mår jag bättre. Har t.o.m. lyckats få i mig lite yoghurt, men det var jätteäckligt!

ps. Fick sms runt 3-tiden inatt
"Vill inte väcka dig den vackraste av människor, men jag saknar dig något oerhört. Vi hörs. Much love Joslef "

Potter var lite rund under fötterna.. :P

30.3.09

Helgfeber

Sicken helg!

Fredagen:
Efter en riktigt långsam och seg dag pallrade jag mig in till stan och mötte upp Ellen med bihang, vi drog en sväng på myrorna och splittrades sedan. Efter detta begav jag mig raka vägen hem till Göran och Mikael för vinkväll. Det var rödtjut som gällde, och det var väldigt trevligt!

Lördagen:
En relativt långsam dag där med vill jag påstå, men runt nio tog jag bussen till Hampus residens för en liten sammankomst med goda vänner. Det var Sebs tips för kvällen och det blev en lång natt med fotboll, kaffe (för deras del även öl) och en massa snicksnack. Runt 5-tiden på morgonen var det bara Hampus,Seb och jag kvar och vi beslutade oss för att vika in hovarna efter att Hampus hållt låda om.. ja vad var det nu? Jag minns inte, men jag minns att jag aldrig ville somna och att jag låg på soffan och fnissade hejdlöst.

Söndagen (idag):
Efter en timmes sömn vaknade jag upp pga kissnödighet och drömmar om att de andra var vakna. När jag tittade upp låg de och sussade som små bäbisar. Gulligt! Jag halvsov fram till 11 och väcktes slutligen av att gossarna samtalade med varandra. Jag hade såklart missat både träning och församlingsmötet i kyrkan hemma. Vi drack kaffe och slötittade på diverse morgonprogram på tv för att slutligen dra oss mot mölndals bro och våra olika slutstationer.

Väl hemma tog jag en välbehövlig dusch och övade lite gitarr för att så småningom åka till kyrkan med mam&pap. Pappa predikade för första gången och det var väldigt intressant! Han hade en stolt dotter efteråt.

Dålig och bra karma hade jag dessutom denna dag. Upptäckte till min förfäran att jag glömt lämna tillbaka en film till moviemaster! Illa! Fanny och Cake kom brummande till min undsättning och vi lämnade tillbaka filmen - och jag slapp förseningsavgiften! Vilket flyt! Hängde sedan glad i hågen med hem till Fanny och slökollade på tv igen.


Imorgon börjar min ryskakurs oh jag är lite nervös att de är kungar på grammatik medans jag är ringrostig till tusen! However så har jag ju faktiskt varit i Ryssland i ett halvår, så jag kan inte vara hur usel som helst! Viva la Russia!

Godnatt!

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...