5.9.09

Imorgon faller jag från himlen
jag dör på mig själv. inlägget jag ville skriva här hamnade på min andra (något äldre) blogg.

Ni hittar det här: http://kk-karlek.blogspot.com

Kärlek/ Slow

2.9.09

Ursäkta att jag frågar; Men HUR kan han vara så frånvarande - så länge?
Jag kommer ju absolut ingenvart!

En tröst är att ryskan började idag, och mina förväntningar överträffade inte verkligheten - det var helt underbart! Att känna hjärtat slå hårdare när jag skulle läsa högt, att ställa frågor, träffa vännerna från förra kursen. I love it!
Idag när jag och Frida var på väg till kyrkan stannade vi i busfickan vid hönekullavägen för att jag skulle posta ett brev. En röd bil kör upp bakom oss och jag tänker "wow! Fler som ska posta eller!?", men så var inte fallet. En kvinna frågar mig var pixbohallen ligger. Eftersom att hon körde i riktning mot Mölnlycke centrum tänkte jag automatiskt att hon menade wallenstamhallen - eftersom att pixbo tränar där. Och inte nog med att jag ger henne fel vägbeskrivning (pixbo ligger ju åt hållet hon kom ifrån), jag säger dessutom "sväng höger efter Hulebäcksskolan". Hulebäcksgymnasiet.. det heter inte Hulebäcksskolan.

My name is Slow and I did it again!






HÖSTSOLEN

KOM

IN i MITT

LIV

31.8.09

Lite bilder från senaste tiden

Mina, Cake och Palle

Emanuel

Moi och Palles Bas

Palle och Emily

Berghund

Cool Cake

måndagskärlek

Idag började plugget. Efter en fruktansvärt tråkig introduktion var det hål och jag åt lite lunch ensam. Också tråkigt. Sedan vankades ett diagnostiskt test vilket var ganska roligt om än tröttsamt. Efter denna otroligt hårda skoldag bedrog jag mig till Cakes residens och fick mat och umgänge. Hon är student. Hon bor centralt i Göteborg. Nu förstår jag poängen med att hon flyttade! Det är ju meningen att jag ska hänga hos henne dagarna i ända när vi inte pluggar - såklart! I can see clearly now.

Engelska blir nog både roligt och tråkigt. Alltid roligt att lära sig saker man har användning för, och på onsdag börjar ryskan också. Åh vad jag längtar! Ryska är livet, och jag älskar livet!

/ Slow

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...