5.6.09

Hoppsan

Jag måste genast sluta ändra med färger och grejer på den här bloggen. Den blir bara knäppare och knäppare. But hey! It's summer. Softa och ha kul!

Vem bryr sig om 100 år ändå?

Fredagsknäpp

Hurra!
Jag känner mig både upprymd och nertryckt. Men om jag slutar sätta mig själv i en låda skall det nog gå bra ändå.

4.6.09

All my love


Döda mig!! En maskin av typen till höger har bokstavligen dödat mina ben/my ass! Efter dansträningen beslutade jag mig för att köra lite extra. Efter 25 minuters svett och flås var jag redo att ge upp, men så plötsligt började de spela min favoritlåt med BWO i hela gymmet. Peppen återföddes i mitt leende och jag körde hela timmen ut! En timme! addera 5 minuter utöver den timmen.

Efter duschen ringde jag far min och bad honom att få utnyttja hans ovillkorliga kärlek i form av skjuts hem från gymmet. Det är lite under min värdighet att åka bil från gymmet - MEN! Jag kunde verkligen inte gå, dessutom hade jag mensvärk. Nu sitter jag här och gruvar mig för den enorma träningsvärk som väntar.
Man lever bara en gång ! (kanske)

3.6.09

Underbar i Juni

Hur i hela fridens kan man låta sig blåsas?
Jag och Pappa var på väg till havet i måndags när vi såg en bil vid kanten av söderleden. Vi var på väldigt bra humör och beslutade oss för att se om vi kunde hjälpa till på något vis. Uppenbarligen kunde vi det - med pengar
En registreringsskylt från Tjeckoslovakien och en man som påstod att han var från Tyskland. Knepigt värre. Jag betvivlade starkt att de här människorna hade ärliga avsikter. Pappa kommer tillbaka och sätter sig i bilen och säger att han förmodligen blivit blåst. Nästa gång oråd anas är det bäst att dra illa kvickt, hur gärna man än vill tro att man ger hjälpen till någon som faktiskt behöver den.

Nu sitter jag här och hör hur BWO pumpar sin musik nere i mitt rum. Postironin lurade mig och här sitter jag nu och har gillat BWO i säkert 3 år. Det är sådant man bör skämmas för, men jag har insett att ett visst mått av stolthet sjuder i mig, kanske just för att jag kan stå för att jag är svag för deras sound. Spotify hjälper mig att utforska musiken, något jag varit lat med de senaste 5 åren. Man kunde ju tänka att en före detta musikstudent skulle brinna för det här, men icke - inte jag. Men nu när jag börjar närma mig en dröm väcks andra intressen till liv, så som musik.

Allt är värt, och jag har bestämt mig för att när jag väl bestämt mig så får det ta den tid det vill. Ja, angående min framtid alltså. Fatta att lära sig ett helt språk! Det är jättemäktigt, och det är precis det jag tänker göra.
Nu skall jag göra mig i ordning för jobbet, den här dagen är min!

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...