1.3.11

Hola compadres!

Nu är jag hemma från både Ljungby och österrike. Jag saknar inte snön, men däremot saknar jag Jonatan. Har vant mig vid att vara med honom dag in och dag ut under de senaste två veckorna, så nu när vi är åtskilda känns det lite märkligt. Jag har pratat vansinnigt mycket småländska och jag önskar nästan att ni hade hört det, men såfort mamma och pappa kom och hämtade upp mig från tåget försvann den och ersattes med vanlig svenska ;)

Skidåkandet har gått hyfsat bra faktiskt, men jag tog det ganska lugnt, speciellt i torsdags när mina vader värkte något kopiöst och jag satt och solade med mamma Stridh största delen av dagen. Livet på en pinne!

jag har åkt på en otrevlig förkylning och sitter här med trasig hals och rinnande näsa. Till råga på detta så ömmar hela kroppen OCH jag har magknip. Win? nej.
DESSUTOM har hela familjen här hemma (dvs paps, mams och Hamdi) börjat gå på LCHF-diet. Funderar på om jag ska joina eller inte.

Nedan följer två bilder från österrike. De finns redan på ansiktsboken (jag råkade visst ladda upp hela 96 bilder från resan där).

All kärlek!

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...