12.8.09

natten

Jag vill uppenbarligen inte sova inatt. Såg Maggio för första gången och kunde inte annat än verkligen gilla hennes sätt att använda rösten. Mycket bra.
Världens snällaste thaiman skulle precis stänga sitt thai-matställe när vi trillade förbi och han öppnade igen bara för vår skull och fixade lite take away till oss. Kände man sig skamsen? - Ja! Och oerhört tacksam. Så bedrog vi oss till Aronsons nya lya och åt vår mat tills vi alla föll i matkoma.

Imorgon jobbar jag stängning och det ska bli så himla skönt, kvällar är i regel ganska lugna och det ska bli skönt med sovmorgon.

Jag tänker på så många saker.. som andlighet och fobier, osäkerhet och relationer, musik och framtid. Plikter och förväntningar som andra kanske har på mig. Jag tror att det är dags för mig att ta tag i något som jag tänkt göra ett tag. Hur mycket den där underbara kameran än må väga så har jag den i min ägo, och analogt fotande är helt underbart. Lika bra att träna upp sig igen.

Och hela musikgrejen. Och plugget. Och jag vet inte vad mer. Jag måste vilja sova snart, annars blir jag uppe med alla mina tankar som saknar röd tråd.

Faktum är att jag enbart behöver svar på en fråga. Och om svaret uteblir eller vänds emot mig kommer jag bli ännu mer skeptisk till allt som har med saken att göra, eller?
Hursom så krävs en viss dos mod, och jag tror faktiskt att jag har modet. För min egen skull måste jag vara modig. För att vara rättvis.

shit.

9.8.09

jackan

Nya jackan, fyndade i en second handbutik i Budapest

Har jag en hemlig längtan efter att bli modebloggare? Nej det har jag inte, jag drar en pose bara.


Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...