22.3.19

Förkyld och nervig

Här är det hostigt och förkylt. Det är fredag och jag är hemma.
Båda barnen är på förskola, Lea på inskolning och Edvin som vanligt. Jonatan har åkt för att klippa sig och veckohandla. Det är så tyst. Jag hör fåglarna kvittra och datorn brumma.
Jag älskar att vara förkyld när barnen är på förskolan! Jag  Ä L S K A R det! Det är som en hostig semester med huvudvärk. Jag har kollat på en ny (för mig) Netflix serie - Working moms. Älskar den. Känner igen mig så mycket på vissa punkter. Skrattar och snyftar. Och njuter.

Jag har ju funderingar på att söka tandhygienistprogrammet och såg nu att man äntligen kan ansöka till Göteborgs universitet. Jag behöver fixa blankett för reell kompetens och ladda upp den på mina sidor. Till det skall jag även ordna anställningsbevis och så måste jag rota fram mina betyg från tandsköterskeutbildningen. Jag står lite i en korsning och är lite osäker på vad jag vill jobba med. Har pratat med mamma om detta och får stöd i hennes böner. (Tack mamma!)

Jag har dessutom försökt få fram mina lockar i håret. Det går sådär, eller alltså det går väl bra, men jag skulle behöva klippa mig för att få fram lockarna mer. Det får bli efter löning.

Nu är det dags att lämna datorn. Ha en skön helg!

Mina favoritkillar

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...