21.11.11

Kaffe och choklad

Här kommer ett inlägg på riktigt, inte bara en massa tråkiga bilder på brickor :)

Efter en veckas praktik med många intryck och mycket information (för att inte tala om spända axlar och trötta vader) är det skönt att sitta i skolbänken igen. Jag tyckte det var en fullkomligt puckad idé att ha en vecka med lektioner mellan de två praktikveckorna, men just nu känns det väldigt skönt faktiskt... min kropp har varit helt slut på kvällarna! Den här veckan skall jag ta tag i mig själv och läsa på inför provet i karies och fyllningsterapi + att jag ska försöka att verkligen komma igång med träningen igen. Jag blir väldigt lätt lite för bekväm och orkar inte stressa ner till gymmet. Jag är en mästare i att komma på dåliga ursäkter för att inte träna :) men den här veckan har jag skrivit in 3 pass i kalendern och bokat in mig på dem för att pusha mig själv lite. Snart dags för julmat och julgodis, så jag har lite underhåll att sköta :P Just nu sitter jag dock och sörplar kaffe och äter marabou mjölkchoklad med polkabitar i. Ska ner på bodybalance ikväll, så då kan jag ju gotta mig lite innan...så jag kan träna med gott samvete sen menar jag. ;)

Annars så har jag börjar bli lite nervös för att mina studier är klara om lite mer än ett år. Hur ska jag klara av att jobba? Får ta itu med den där kandidatuppsatsen i ryska när jag tagit min tandsköterskeexamen! Ska läsa igenom det jag skrivit i ämnet "man-satser" nu och se om jag fortfarande förstår det jag forskat i :)

Trevlig måndag på er!

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...