1.8.15

Sista bilden är bäst

Edvin tjuter till lite och hans pappa går runt och bär på honom. Lite lugnande sådär så att han kanske kan få kolla ostört på Dexter. Jag har haft egentid i form av matshopping och en stund när lilleman sov blev det både dusch och lunch. Intresseklubben antecknade allt.

I onsdags eftermiddag tog jag och Edvin tåget till kusin Hanna i Värnamo. Den kvällen umgicks barnens föräldrar sporadiskt, mest när amningstillfällena inföll samtidigt. Vi spenderade ett par timmar isär när vi försökte natta de små, Edvin var rätt trögnattad, och när han somnade en kvart fick vi tid att umgås vid kvällsvarden innan han vaknade på nytt. Den fint bäddade vaggan som Rut ställt iordning åt honom var likt ett ufo obekant och kanske lite skrämmande, så vi samsov hela natten. Usch! Några timmar på morgonen har jag inga som helst problem med, men de där ostörda timmarna jag brukar få innan är verkligen guld värda. Nästa dag passade vi upp våra bebisar, besökte farmor och åt en ganska medioker middag på ett café där även en hungrig Edvin fick sig en munsbit. Sen sköljde syndafloden över Värnamo och vi fick kalla på förstärkning då tiden började sina och tågavgången närmade sig. Och kameran låg såklart hemma i Halmstad.

Igår kom familjen Wahlqvist på besök. Den lilla var överallt och klämde och kände, bet på koppunderlägg och intresserade sig för varje ny sak i ca 3 sekunder innan de blev lämnade på golvet. Den lilla rastlösheten kunde vi spåra till hennes far som ena stunden gick runt med gitarren eller, gick mellan rummen eller pillade med något annat. ;) Det kändes plötsligt väldigt skönt att ha en 2-månaders bebis som mest intresserar sig för mat, mys och sömn.

Så, tyvärr inga bilder den här gången.
Eller jo, jag slänger in ett gäng bilder från släktträffen på Uskavigården. Varsågoda!

frukost i vår stuga

Pappa och Basse på sjön

le couple

Snögubben Löfvén

Tadaa! With boobies!

Snart skall där pimplas

små barn

två tjusiga tjommar

bror Bengtsson

Surfar-David!
Det var det hela!
Kram!

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...