22.9.11

Promenaden



Jonatan 25 år

Igår fyllde Jonatan 25 och jag steg upp 06.10, satte på ugnen och påbörjade dagens första guldkant - nybakade scones och scrambled eggs. Sömntutan väcktes och frukosten avnjöts. :) Mums!!! Vi försvann till respektive skolor och slöt upp igen på eftermiddagen på Hötorget för att äta middag ute. Det blev Jensens igen eftersom att det är billigt och smakade underbart sist vi var där. Servicen var lika god som då, men maten imponerade inte lika mycket på oss tyvärr, måste varit en annan kock igår, köttet smakade helt enkelt sämre och min bit hade en senig bit :/
Efterrätten som vi delade var dock lika god som sist! Innan maten kom in fick Jonatan sin present. Det var en glad kille som satt framför mig när han öppnat kuvertet och läste texten. Och vad fick han? Ett fallskärmshopp, så nu är det bäst han överlever ;-)

Det var länge sedan jag tränade, förmodligen ännu längre sedan han gjorde det - så det var härligt att köra lite på provträningen på actic! Jonatan körde gym och jag testade zumban. Vilken besvikelse det blev för min del. Instruktören hördes inte över musiken, om fläktar fanns så märktes inte detta, och det var mörkt och lågt i tak. Detta hade jag nog kunnat ha överseende om jag varit nöjd med instruktören, men när hon inte ens höll takten sjönk min träningsglädje ganska markant. Det går ju inte att följa en som inte kan leda!
Så idag tog jag vägen om sportlife och ska köra en provträningsvecka nästa vecka. Jag har goda förhoppningar och det verkar ganska lovande (att klasserna nästan aldrig är fullbokade är rätt skönt, då slipper man ligga på så mycket) Jonatan ska hänga på och testa samtidigt. Yeayy, träning! ahhh! :D

Efter träningen igår drog vi iallafall hem och satte på bonde söker fru, men det glömdes snart bort när vi satte igång mariokart i pausen :) Jag förlorade med 1-8 (självklart LÄT jag Jonatan vinna - han fyllde ju år..)

Sen gjorde vi iordning en ostbricka och varsitt glas rött vin. Vi hade fransk grönmögelost, vitlöksost, askad getost och brie. Det var helt ljuvligt, även om grönmögelost smakar lite väl mycket. :)

Vi stannade uppe till 00.30 - alldeles för sent med tanke på att jag skulle upp 07.10, men jag lyckades ta mig upp imorse, synd bara att jag var helt efter i huvudet hela dagen idag :P

Nu ska vi snart ta en promenix!

18.9.11

Söndag

Åt lunch på Jensens med J efter gudstjänsten i korskyrkan idag. Rullade ut därifrån efter diverse chokladefterrätter + kaffe och traskade hela vägen hem från centrum. Mysigt, kom hem lagom tills regnet började ösa ner! (nöjd)

Nu har J dammsugit hela lägenheten medan jag har suttit här och kollat fb, mail osv. Överenskommelsen är att jag ska ta all disk i köket i gengäld, so i better get to it om jag inte skall uppfattas som värsta latmasken..! Jag skryter så mycket på fb och för familjen om hur händig J är och att han städar o lagar mat o fixar, men jag skryter inte om när jag diskar upp efter middagar etc, så jag framstår nog som en liten latmask som har det vääldigt bra! (och jag har det faktiskt väldigt bra) :)

Får väl förmå J att skryta lite om mig med, men han är inte lika into de sociala medierna som jag..hehe, lika bra det kanske..!

Snart dags för en ny skolvecka, träningsstart (om det går enligt planerna) och 3 dagar kvar tills J fyller 25. Sweet!
Dags för disk nu tror jag (eller kanske ett parti monopol innan dess..??) :-D

Over and out!

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...