7.12.15

Tjörn

Måndag.
Jonatan är hemma och pluggar idag och jag och min stora 6-månadersplutt har varit på läkarbesök på bvc. Allt är så fint och bra och friskt på Edvin och han var på ett charmant humör så det gick hur friktionsfritt som helst. Tills alldeles nyss låg han och snarkade i babysittern, men lagom till mamma skall skriva så vaknar han. Jag var just nere och hängde upp tvätten, och när jag kom upp igen så var alla (två) dörrarna inne i lägenheten stängda och tystnad råder så jag tänker inte forska mer i detta utan nu sitter jag här i lugn och ro istället.

I helgen tog vi Edvins pick och pack och styrde kosan mot Tjörn. Hela helgen var det busväder och vi spenderade timmarna där med mysbrasa på morgonen till mumsig frukost, jämrandes och högljutt klagande när det gick dåligt i det afrikanska fiaspelet "Ludo", segertjutande när det gick bra och jag ber om ursäkt för alla gånger under spelets gång som jag upprört proklamerade att jag skulle döda både den ena och den andra.. (mest min stackars make...). Alltså: inte ok! Förlåt så hemskt mycket!

Annars var det lite tv-tittande, fruktsallad, mammas nybakta lussebullar, kaffe, Fridas snarkningar på loftet och vaggande steg ner för trappan på natten, gravidmagemys, Edvins tjut och dreggelfingrar, lite kräk och mycket sittande i stolen. Och det faktum att jag lyckades få bara en kula kvar i solitare (stavning?). Då blev jag stolt som tuppen!

Nu är det dags att avrunda det här inlägget. Med bilder såklart. Oredigerade, för vem har tid med sånt? Inte jag iallafall om detta inlägg någonsin skall bli tillgängligt på the world wide web!

Tack för en mysig helg kära Tjörnfamiljen!

Mamma håller Edvin, Edvin håller flaskan

Gänget

Herr kräkläpp!

Kan stå! Med kasiga benvärmare :)

Ludo. Mamma tar sina första steg...

Alla utom maken har tagit sina första steg...

Gladansiktet när man äntligen är med i gamet.


Gladansiktet slog just ut Jonatans pjäs...

Mamma putsar

Phille väntar på utdelning

Vad som pågår i hemmet




Dramatisk Pappa

Storspelaren!





Hipp Hurra för halvåringen!



Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...