9.6.10

Så igår blev det lite av en heldag i kyrkan i det regniga Mölnlycke med Mr Småland. Förutom när vi var ute och promenerade i regnet och när jag var hos tandläkaren. Min tandläkare är för övrigt helt underbar. Hon ansåg det vara en kanonidé att jag skulle byta till en av de ryska tandläkarna (det finns två st på vår vårdcentral) så att jag skulle kunna praktisera min ryska hos tandläkaren också. Jag påpekade att det är ganska svårt att föra en konversation med någon som står och gräver i ens mun. Vi skrattade gott och hon fortsatte kontrollera mina tandköttsfickor (???). Jag har mycket god munhygien, tackar som frågar.

Sedan köpte jag thaimat till mig och dagens sällskap och vi begav oss till Guds hus. Äta, sova, dricka kaffe, vila, kuddkrig etc och en Slow som aldrig kunde sluta tjata om att de skulle spela spel. Mr Småland tyckte dock inte att spelet var roligt (kan det vara för att Slow var lite bättre än han?) så det avslutades relativt snabbt.

Iaf. Kom hem ganska sent, sov som en prinsessa, vaknade kl 6 av att hon vred sig som en mask i täcket, somnade om och vaknade igen av alarmklockan.
Nu måste hon rusa ner och klä på sig, idag skall hon få se sitt sommarschema och köpa mat till Ransäter med Ellen! Mums!


Mr. Småland

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...