20.2.10

Blind Date

Okej, det kan kanske inte kallas blinddate när man redan pratat i telefon och har varandra som vänner på facebook. Hur som helst så skulle jag träffa revisorn igår och gå på bio. Lite av ett wildcard eftersom att bio är något av det sämsta man kan välja när man träffas för första gången. Efter att ha fikat med Rocksteady, aka Semlan eller för den delen Gustav, gick vi till Kings Head och tog en öl, sen hastade jag iväg till biopalatset för att möta upp revisorn. Revisorn var sen. När han kom upptäckte jag att han verkade ha segare uppfattningsförmåga än jag och att han betedde sig lite underligt. Från biopalatset till Franks frågade jag hur många öl han druckit egentligen, något han helst inte ville svara på. Han kom tydligen direkt från afterwork någonstans. Han var inte vidare social heller, avslutade aldrig sina meningar och jag tänkte i mitt stilla sinne "ska jag behöva dra hela lasset för att få igång någon form av konversation här?"
Det hela kan sammanfattas med att jag skrattade ÅT honom hela tiden, inte med honom, utan åt honom - och han visste det. (Inte minst eftersom att jag sade det till honom, ja att jag skrattade åt honom alltså)

Pinsamt läge. Jag undrar om han skämdes över att han var alkoholpåverkad. Och hur random är det inte att gå på en sk. dejt och försöka visa upp sin bästa sida när man inte är nykter? Stackare. Filmen vi såg var för övrigt ett riktigt lågvattenmärke, jag skrattade nästan lika mycket åt alla löjliga scener som jag skrattade åt revisorn. Illa.
Jag insåg att jag mycket hellre stannat i Semlans sällskap med andra samhällsvetare på puben och inväntat Kims ankomst än att hänga runt med en ganska pinsam 25-åring.

Gustav på Kings Head

Handy Slow tar paus för pose

17.2.10

Vansinne!
Jag känner mig stor som en val, har ätit en skål med wook och magen känns alldeles utspänd.
Borde göra mig iordning för staden, översättningar från ryska till svenska är mitt mission.

Det händer inte så mycket spännande i mitt liv. Till och med mina drömmar har blivit vansinnigt normala, eller så är det så tragiskt att jag inte längre minns mina drömmar.

Å andra sidan har jag fått som jag vill, just nu finns det inget drama i mitt liv, förmodligen för att jag inte tillåter det. Drar till Cake ikväll och glor curling. Jag gillar curling, det är konstigt nog en av de få vintersporter som jag tycker är rolig att titta på. Förmodligen för att det är så himla löjligt.

Rut kommer hem snart, då måste rummen vara klara. Jag har slipat väggarna idag, men är inte färdig. Det är så vansinnigt tråkigt att göra sådant utan sällskap. Daddy, wazzup?

Enough!

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...