20.9.12

Svaret blev:

JA!

Tänk er det här:

Du öppnar en järngrind, kommer in på en fin välordnad innergård, lite grönska och utemöbler. Du kliver in i en hiss och stiger ut i en loftgång med dörrar på höger sida. Längst in kommer du fram till en dörr med brevlåda. Du öppnar och möts av.. jag orkar inte mer, men du möts av VÅR LÄGENHET! :) :) :)

En trea med aningen murrigt kök, alla handtag i furu, listerna i lägenheten är i furu, DÖRRARNA är i furu. Men den är ljus och rymlig och handtagen skall bytas och jag ska fråga om vi får måla listerna vita. Dörrarna vet jag inte alls hur det blir med. Alla väggar är vita, golvet är då rakt inte i trä, utan snarare nån form av laminat som inte är i träimitation.

Det här kommer bli bra, jag är så sugen på att flytta :)

Vi är sugna på att flytta...

16.9.12

Helg

Idag har varit en riktig mysedag. Vi har kollat på serier och tagit det piano mest hela dagen. Jag gjorde ett fotbad till Jonatan och masserade hans fötter efteråt. Gött för honom. Efter det tog vi en promenad och när vi kom hem gjorde jag ett fotbad till mig själv och lyckades övertala Jonatan att ge mig fotmassage tillbaka. Himmelskt. :) Han är fin han!

Igår var vi i Halmstad och passade på att besöka Gunilla och S-Å i sommarstugan. Det var mysigt, fast jag blev rejält dåsig efter ett tag. Av någon anledning kom vi in på att jag är en elak människa men att Jonatan trots allt vet vad han ger sig in i. Jag!? Elak!? Jag måste nog skärpa mig så jag får en bättre image! Som Rut...som försöker bli lite elak, och som ibland faktiskt lyckas men likförbaskat inte kan bli av med sin snällstämpel! :P Mitt nya mission är härmed att bli snäll! Men kom ihåg för allt i världen; att snäll är inte detsamma som vek. Jag är stark och snäll. Fast giftigare än Bamse (och han har trots allt slängt upp vargen i en grantopp en gång).

Nog om detta,
nu är helgen över.

Puss och hej!


GLÄDJE

På måndag blir det definitivt. :)

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...