20.3.09

bony


Här har ni en brud med ryggrad

Mitt Rum











Så var jag äntligen klar med mitt rum, det har sett ut som ragnarök de senaste fyra dagarna eftersom att jag attackerat det lite dag för dag. Idag tog jag mig an det sista, dagen till ära i bikini. Hahaha
Så otroligt skönt att det är färdigt, så vad skall jag ta mig an nu?


yes

Helikoptern

mina vit/röda fötter

sommar!

Så ändrade jag utseende på bloggen!
Stod inte ut med att ha allting som en klump i mitten, dessutom känns det här mer sommar. Och jag vill verkligen ha sommaren här så fort som möjligt!

Springer faktiskt omkring här hemma i bikini och shorts i skrivandets stund, har målat tånaglarna och känner mig urblek! Det här börjar bli farligt likt moderövbloggeri, så det är bäst jag fortsätter städa!

Stor metallfågel

Igår väcktes jag av Adam som plinkade på en gitarr utan nämnbar melodi.
Idag däremot väcktes jag av att en helikopter flög över huset, gång på gång! Jag frågade mig vad som var på g, och gick till fönstret... det hängde en lång lina från helikoptern med någonting fastspänt längst ner. När den flög förbi andra gången såg jag föremålet. Jag tror bestämt att det var en kärra den släpade omkring på. Varför? Ja det kan man verkligen fråga sig. Idag skall mitt rum fullbordas, kommer uppdatering senare!

Pärlor

Igår kom Cake över med ett stort pärla-med-Sara-behov. En hunger som gick att mätta! Vi gjorde slut på 5 meter resårtråd och utbytte BFF-band. Hett.

Cake knäpper av när jag svävar iväg till dagdrömland.

checka heta armband!





Favourite piece of Cake !

Ouh I like this creation, made by Snake

Helt klart ett underbart inslag i mitt liv! Att dessutom avrunda dagen med dansklass på sats gör inte saken värre, det var så himla kul! Jag tror bestämt att jag älskar träning, något jag aldrig skulle sagt för ett år sedan.

17.3.09

Sunny day

Wasaabi!!!
Vilken helt underbar dag. Inte nog med att jag hakade med kicki, drog till saltholmen och åt mackor o drack varm oboy osv, nej jag går även in i nordstan (detta vämjeliga ställe) och där kommer en försäljare emot mig.
följande konversation F=försäljaren - S=Sara:

F- Hej, hur e läget?
S- Hej... vad heter du?
F- (något bortkommen) Vad jag heter..?...ehm.. Marc heter jag.
S- Jaha..(ler vänligt) du har ju redan värvat mig!
F- Hmm.. jaa.. JA! Just det ja, när var det?
S- Någon gång förra veckan tror jag.
F- Ja just det, det var utanför NK där va?
S- ja
F- Jag kände inte igen dig, du ser annorlunda ut idag. Men hur känns det då? Känner du dig varm i hjärtat över din insats?
S- eh..jaa, jo, självklart! (jag har typ redan glömt bort den)
F- Haha, bra, läget då?
S- Jotack fint! Himla gött väder ju. Själv då?
F- Jorå, det är bra! ja, jag tänkte gå ut och jobba snart, få lite solsken och så.
S- Gött äre! Ha det så bra då! Lycka till!
F- Tack, du också!


Kan knappt fatta att jag memorerat allt det där.
Men efter detta gick jag med smilet upp till öronen, Yeah!
Köpte på mig en sovskjorta och handcreme, gick till busshållplatsen och behövde inte vänta en sekund på bussen, den kom med mig!

VÄRT

15.3.09

Sol ute - sol inne - regn i hjärta - moln i sinne

Idag vaknade jag runt 14-tiden på strålande humör. Solsken ute, solsken inne!

Vilket plötsligt vände.

Efter min mycket behövliga dusch började jag gråta som om jag hade all världens sorger över mig. Kippade efter andan som en fisk på land, gick sedan upp för att äta middag med föräldrarna. Efter detta gick jag ner till rummet igen för att göra mig iordning för kyrkan, med konstant tryck i bröstet. Kom till kyrkan, gick på toa och grät lite till. Grät lite mer under gudstjänsten (så diskret jag kunde) och avslutade med att låsa in mig på toaletten igen för att gråta en smärre flod. Vad händer?

Jag bara längtar efter min mens så att jag kan återgå till normal hormonbalans!


Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...