9.3.16

Senaste nytt

Hola Bandola!

Ja men tjena! Vi fick ju förskoleplats! Inte på exakt den där jobbnära förskolan, men en annan som ligger på andra hållet. Jag var och hälsade på i fredags och personalen var mysig och jag tyckte den verkade bra! (Jag ställde väl inte jättemycket frågor, utan gled mest med och lät dem prata). Fast som det ser ut nu blir det inte aktuellt med förskola förrän till januari ändå :)

Jonatan är ju inte anställd, utan jobbar under utbildning, och kan således inte söka föräldraledighet förrän han är färdig och har en anställning - dvs typ i början av augusti. Och då lägger vi till två månader och voila! Vi är inne på början av oktober, typ den månaden vi skulle fått förskoleplats nu då. Så jag kommer stanna hemma med lillgossen Edvin till oktober! Vi ville ju verkligen dela lika på föräldradagarna, men det funkar inte den här gången. Men nästa gång (om det blir en nästa gång) har vi troligtvis större chans att dela lika, sålänge maken min håller sig borta från skolbänken! :)

Ja, detta är det senaste... jag har talat med chefen också och hon tyckte det lät bra. Skönt det.
Får väl avrunda med en bild, har visst blivit blöjberoende... (De två raderna till höger är den storleken Edvin använder nu)

mmm, men här saknas 3 st, utöver den som kommer på bilden under..


 denna fina som kom med posten idag..(blöjan alltså, inte pojken)

Puss och Godnatt!


Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...