29.1.18

Det står still

Renovera hus?
Nä, det händer inte just nu. Barnen tar ALL tid.

Lea krävde mat säkert 8-10 gånger inatt.. pust! I mitt trötta tillstånd höll jag ärligt talat inte räkningen särskilt bra. Måste vara någon tillväxtperiod nu, och hon vill vara i famnen hela tiden - men inte gärna i soffan - det är för tråkigt. Just det, pappa duger inte om kvällarna heller, det ska vara mammas famn. Väl i mammas famn kan hon le och busa med pappa, men hon vill inte sitta hos honom.

Både Jonatan och jag är trötta efter den här natten. Jag måste försöka få Lea att sova i sin säng, fyra pers i vår säng blir för trångt. Den enda som sover gott där är Edvin tror jag. Farmor och Farfar vill eventuellt låna Edvin helgen som kommer. :) Det är alltid tacksamt när de frågar om de får ha honom hos sig, dels för att det är skönt för oss, men också för att Edvin ÄLSKAR att åka till Markaryd. Det är nog det bästa som finns, att åka till Farmor och Farfar. Så det känns aldrig jobbigt att släppa iväg honom, visst kan man sakna honom efter en dag eller så, men lugnet som sänker sig över huset... det känns som att axlarna sjunker några centimeter kan man säga.. :)
Så det är nog bara positivt för alla inblandade!


Imorgon ska jag till frisören. Klippning, fransar och bryn. Jag ser så mycket fram emot det att det känns löjligt. Det enda som stör mig är att jag inte vet om de tar fransar och bryn först eller håret först. Jag föredrar att vara sminkad när jag ska till frissan eftersom man sitter framför en välupplyst spegel.. och då är det trevligt att känna sig lite snygg när de kammar ens blöta hår bakåt och man ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig! Om de fixar fransar och bryn innan däremot kommer jag väl vara härligt rödsvullen runt brynen om de vaxats, och ovan vid de nya skarpa kontrasterna. Jaja, huvudsaken är att det blir gjort! Och om jag minns rätt är frisören jag bokat tid hos ingen direkt pratkvarn heller, så det bådar gott det här!


Angående renoveringen förresten, Jonatan smider planer för trädgården och jag dagdrömmer om att fixa lister, tak och fönster i vardagsrummen. Tänk att bli av med allt det bruna... vitt och fräscht!!!
Heaven!

Nu ska jag sälla mig till Pippi-gänget där uppe.

Adios!
6 månader har hon hunnit bli nu :) Tänk att hon varit en sån liten plutt!

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...