5.1.19

Hej från 2019

Datorn har flyttat upp till det nyrenoverade rummet. Edvin sitter och spelar Need for speed, jag dricker kaffe och knappar på tangenterna och Jonatan och Lea är riktiga sjusovare i rummet intill.

Lugnet höll i sig i säkert 3 minuter, sen kom Edvin och ville skriva på datorn. De andra vaknade glada i hågen, men Lea vill inte byta blöja. Så nu har jag lite svårare att fokusera.
Vi drar på oss förkylning nu, Jonatan hostar på kvällarna och jag är snuvig. Imorgon skall han spela i kyrkan, jag har sett fram emot att åka dit med barnen (det blir väldigt sällan) men om min snuvighet eskalerar kommer Jonatan få åka själv. Jag tycker lite synd om Edvin, han har längtat efter att få åka till kyrkan (jag misstänker att någon saknar deras bollhav...) så jag undviker att prata om det.

Jul och nyår har passerat och vi har faktiskt fått njuta av de lediga dagarna. Jag är glad att jag önskat ledigt över vecka 8, så vi får fler lediga dagar tillsammans innan Jonatan börjar jobba igen.
Jag hade velat lägga upp lite bilder från julen, men fixade visst inte pappas bildformat. Så jag ska leta upp lite annat smått och gott.





Det blev några få från Kroatien, nu är det Edvins tur att sitta bakom tangenterna.
Gott nytt år!

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...