20.6.09

Bildbevisen

Efter finnsjön-rundan. Midsommarafton hade bara börjat

Johanna och Heidi. =) haha


Team Barbie


Team Ferrari - lite snyggare - lite bättre-


En av grenarna i 15-kampen. Sara blev sjukt snygg i mina kläder.


Sedel från början av festligheterna. Min sköna böna.


Sweet midsummer - tack Cake!!

midsummer

Midsommar in my heart!

I år spenderades och firades den hemma hos Cake the snake som ställde till med festligheter.
Hennes extremt ambitiösa vänner från Mullsjö drog dessutom igång en 15-kamp! Crazy. Jag ska berätta mer senare, men då i bilder.
Puss!

17.6.09

my brute

Men jag har fortfarande inte funnit det jag söker.

alltså cyberdating måste vara det smörigaste jag sett! Alla dessa flirtande smileys och jag vet inte vad. och ändå tittar jag lite... för vem vet..

Nu skall jag fajtas med min brute! http://skruttaplutta.mybrute.com
gör en du med och slåss mot min!
blir himla ball.

köss

15.6.09

hejhej måndag

Tough guy to the left to the left - år 2004/2005

Jag har visst tjötat med William på facebook-chatten och så länge vi fortfarande har kontakt åker jag dit! Ikväll vågade jag dessutom berätta för honom vad jag känner, och hur jag upplever att vara ifrån honom. Att när vi har kontakt blir känslan av att vilja vara med honom starkare, och så länge vi har kontakt har jag även hoppet kvar om att vi kommer träffas igen.

Skiten, att det inte släpper någon gång.


14.6.09

Sunday I'm in love


Rock 'n' Rocky

Idag blev det andra bullar, steg upp runt 8-tiden och sprang runt finnsjön med Pappa och Frida. De tycker om att börja i ett snabbare tempo för att sedan hitta rätt tempo att hålla hela vägen (alltid något långsammare än de började), medan jag hellre kör på modellen börja långsamt som uppvärmning för att öka mer med tiden. När jag känner att sista etappen är nära vill jag helst ta ut stegen och pressa lite. Alltså låg jag bakom de andra i början för att i slutet ligga före. That's the way I like it.

Planen för ikväll var att träffa Sedel och Cake för lite twilight-tittande. Sedel är dock sämst på att titta på sin telefon så jag vet inte hur det blir ännu. Undertecknad måste ju upp 05.45 imorgon för att knega för matjätten Hemkan deluxe. Det sköna med kommande vecka är att jag har otroligt softa tider hela veckan, korta pass och sweetness all over, dessutom ledig fredag-söndag. Hej hej midsommarhelgen!

Nu är det dags att plocka upp kläder från min stol så att mitt rum inte transformeras till det grävlingsgryt det brukar likna.. host host.

Sedan om Sedel inte hör av sig hänger jag mig åt Rocky II. Jag har börjat förstå Sissels kärlek till Rocky, den väcks plötsligt i mig med. Men jag gillar fortfarande stålmannen med Christopher Reeve mest. Vilken härlig man!


Puss

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...