26.3.12

Här sitter jag och försöker samla mod till att ringa Hemköp och säga att jag vill jobba där i sommar. jag har prickat för alla datum som jag behöver vara ledig i kalendern, allt är under kontroll, men jag vågar inte ringa ändå! Jag tror bestämt jag ringer imorgon istället, en sak i taget.

Jag har varit frisk i ett par veckor och har kommit igång med träningen igen, och det är jätteskönt. Sitter jag still en hel dag blir fötterna rastlösa när jag ska sova, och det är så jobbigt, inte minst för J när han ska försöka sova i samma säng som en som sprattlar med benen och rycker till titt som tätt... Idag är det förresten träningsdebut för J som har hostat litegrann mest hela tiden sen vi kom hem från Frida i England. det är dessutom ganska svårt att inte bli sugen på att ge sig ut och motionera när vårsolen visar sitt ansikte!

Vår hyresvärd ringde igår och med lite tur (med en tillmötesgående ordförande i bostadsrättsföreningen) får vi ha lägenheten till den sista oktober. Det hade varit perfekt, så letar ni böneämnen har ni en lämplig kandidat där! :)

Vi har börjat läsa anatomi i skolan igen, och jag tycker det är fantastiskt intressant, kroppen är verkligen fantastisk! Så skönt att komma ifrån ämnen som kommunikation också.. där kan man liksom analysera och spinna vidare i all evighet - och för en gångs skull föredrar jag att få det svart på vitt - vetenskap är inte så pjåkigt!

Med detta sagt är det dags att laga lite lunch och ta det lugnt innan städning av lägenheten nalkas.
Om 10 dagar drar jag till Ryssland, lite nervöst är det, men det ska bli fint att åka tillbaka dit! (Skall dit och orientera mig lite i St. Petersburg inför ett "tolkuppdrag" i sommar. Det låter coolare än vad det är, för jag ska egentligen bara ledsaga en liten grupp turister så de hamnar på rätt bussar/tåg under en kyrklig resa i Augusti. Vi får se hur det går! Kommer vara i bra sällskap iallafall :)

Stor kram!

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...