1.6.11

Hola compadres! (jag vet inte ens vad det betyder, tänker att det betyder "tjänare kompisar")

Den här dagen har gått rätt så fort och det är så skönt! Kl 10.30 hoppade jag ut ur hyreshuset och in i Anders (Jonatans kompis) bil, vi i vår tur åkte till hans hus med en präktig vävrulle för att väva in hans sovrum. det låter måhända lite underligt för en del, men det är så simpelt så. Vi limmade upp väven på väggarna som imorgon skall målas! Det är det hela. Lite kladdigt var det, och vi målade garderoben också och för mina små hjälpinsatser (sträcka ut väv, limma väggar, måla hörn och ge ett handtag då och då) fick jag lunch, sällskap hela dagen, många skratt och en avslutning med film och Ben & Jerry-glass! Mums säger jag bara!

När vi kom hem hit stod Jonatan och gjorde käk som vi sedan avnjöt på balkongen. Efter att Anders dragit hem för kvällen var jag dessutom bortskämd nog att få en snabbvisit av min favoritväktare som var på väg till City Gross för stängning. Jag gillar att pussa på den här väktaren. Synd att han jobbar... jag saknar honom på kvällarna.

Letar lägenheter stup i kvarten, att det ska vara så svårt att hitta! Men det är bara att inte ge upp! Heja heja oss!

och Godnatt :)

30.5.11

Ps. Two oceans smakade gott, så det kan jag rekommendera! Nu är jag i Ljungby och softar fram till onsdag nästa vecka. Puss o kram :)

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...