2.9.15

Hårigt

Kort kort kort.

Hår hår hår.

Kort hår!

Jag duschar snabbare än någonsin, håret torkar av minsta vindpust. Och jag jobbar fortfarande på att vänja mig vid min spegelbild. Värst är att jag har en spegel bredvid sängen, så att det första jag ser när jag sätter mig upp på morgonen är mig själv. Huvvaligen! Lår som flyter ut, min mamma-pösiga mage och kroniskt dåliga amningshållning. Plus det korta håret. Hello 40-year old lady!

Jag gillar mitt hår, det är inte det, men jag känner mig inte så söt om jag inte fått slänga på lite mascara. Jonatan föredrog såklart det långa håret, men sådana är de - karlarna. Så då tänker jag att jag är en independent woman som minsann får göra vad hon vill. Kort hår är modigt, och hår växer ut igen. Så jag grämer mig inte. Ska bara vänja mig lite mer. :)

Edvin däremot bryr sig inte sålänge han får mat, bus och mys i lagom mängd. Och roligaste leksaken är hans djungelgym, när inte föräldrarna aktivt busar med honom då.
Kolla bara vilken happy boy!

sicken frän leksak!
Kolla nu rör den sig!


ouuu fin fjäril!
hehe

Hejdå!

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...