1.7.15

Mammans födelsedag

Snart är min bemärkelsedag till ända, Jonatan sitter med lille E i soffan och dagens drottning (undertecknad) får friheten att sitta här en stund.

Vi var på BVC idag och E fortsätter växa och gå upp i vikt, vilket känns skönt. Vi pratade lite om magknip och jag fick rådet att undvika sånt jag gärna äter - som t.ex. mejeriprodukter, jordgubbar och choklad. Nu brukar jag ju inte äta jordgubbar, men bara för det så har det bjudits på just sådana idag, och då tar jag chansen vad sköterskan än säger. Mejeriprodukter är väl lite en akilleshäl, får se om jag kan dra ner på det en aning (min filmjölk, wäääh!).

Hur som haver så var det riktig sommar idag, nära 30 grader! Vi har hängt lite i parken bakom huset, fått tårtbesök av svärföräldrarna OCH kvällsvisit av Basse och Johanna! Riktigt bra dag! Dessutom fick jag på mig förlovnings- och vigselringen idag, det var riktigt längesen jag hade på mig dem. Gött så!

Här kommer lite bilder.

Min allra första amning i det offentliga rummet!



Kinkig pojke

Men pappa har rätta handlaget

Finbesök med hembakt tårta

Svärfar

Dags för selfie :)

Tre generationer Stridh


Over and Out!

28.6.15

Promenaden och insikten


Idag gick jag en promenad. Utan J&E. Med musik i öronen och choklad i sikte. När jag begav mig ut kände jag förväntan och glädje i att få komma ut i friska luften och röra lite på påkarna. Men innan jag ens nått fram till kastanjen vid viadukten började promenaden kännas dämpad. Jag saknade både man och barn, syftet med promenaden var att känna någon form av frihet, men jag kände mig bara ensam.
Jag insåg med blandade känslor att jag blivit mamma - på det psykiska planet. Jag kan längta efter ensamtid något vansinnigt, men jag vill ändå ha lillen nära.

På väg hem från affären iaktog jag bilarna som flöt fram på Laholmsvägen, och jag greps av ångest över att jag inte kört bil på så länge, och hur skall jag klara att köra utan att bygga upp körvanan, jag kan nog inte parkera en bil längre...tankarna bara skenade och när jag väl kom hem var jag hemskt ledsen. När jag låg på sängen kom Jonatan och lade en avslappnad son i mina armar och placerade sig själv bakom mig.
Just där och då var jag hemma, omhuldad, älskad och älskande.

För att säga som så många gånger förr:

Här vill jag stanna, för här mår jag bra.

Nu sover Edvin, och jag skall strax göra honom sällskap.
Kram och Godnatt

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...