24.7.09

nätter

Jag drar till jobbet om 5 minuter. Inatt sov jag 4,5 timmar. Liksom natten innan inatt. Det är inte alls okej, och jag är inte en sömntuta jag bara råkar behöva 7-8 timmar för att känna mig någorlunda fräsch. Hur känner jag mig nu? Mosig. Men när anledningarna till att jag kommit i säng så sent uppenbarar sig måste jag ändå på något sätt erkänna att det varit värt det. Men kommande natt ska jag verkligen sova ut.

Dags att jobba!
Puss

22.7.09

reträtt

Mums?

Nu börjar det nästan kännas lite jobbigt, jag har ett budskap att förmedla till en människa, och ett annat till en annan. Jag hoppas att jag inte sårar, men å andra sidan har jag inte gett några löften heller. Och självklart känns det jag skriver totalt genomskinligt och det är inte första gången det blir så.

Vi kan säga som såhär, det handlar om att ta något från någon och ge det till en annan. Fast det var nog den sämsta liknelsen någonsin.

Till reträtt!


21.7.09

vackert



Pingisklubben vann mitt hjärta.

Någon av de första personerna jag spotade där inne var Ruben, en festlig nisse som jobbat på hemköp med mig. Fett värt!

Till en början satt jag och Ellen och iaktog rundpingisen medans vi sippade öl, lite skraja för att joina pingismänniskorna. Men efter (inte så) lite tjat från Grabbarna grus fixade vi våra egna rack och gav oss in i leken. Mycket mycket värt!

Kvällen bjöd på många trevliga överaskningar, så som en social cowboy, en söt flicka i orange strumpbyxor och en gåva i form av en cd-skiva. Obs. skivan är bra!
Delade säng med Ellen inatt och sov inte så bra. Nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen.

Puss puss

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...