2.2.13

Lördag xx

Lördag.

J ligger och sussar sött efter att ha jobbat natt på sjukhuset. Jag gillar hur det låter, som om han vore kirurg eller något, men nej, han har introducerats för sjukhusronderna som väktare gör. Han var rejält trött när han stapplade i säng strax efter 06 imorse. (Själv hade jag glömt stänga av mitt alarm, så jag vaknade strax innan och upptäckte att jag somnat på sängen med kläderna på och lamporna tända överallt! Släckte snabbt och borstade tänderna innan han kom hem ;))

Idag ska vi till festlokalen och fika och prata med koordinatorn, hon som vi skall hyra lokalen av. Jag är superpeppad och har sorterat lite inspirationsbilder som jag tänkte vi kunde ta med på usb-sticka! Det ska bli kul att se lokalen igen och tänka lite längre om hur vi ska ha det, prata lite praktiska grejer och så. Jag får nästan bröllopsfeber hihi :) Snart får jag väl börja spara på naglarna med.. men det är svårt :/ Inbiten nagelknaprare som jag är... måste hitta något att stoppa i käften och något att sysselsätta händerna med!  Det finns ju sådanadära bdsm munkavlar med kula som man "biter" på, men det känns inte helt okej, kanske skulle man hitta på något annat..? Tuggummi funkar inte.. men kanske skulle man kunna börja sticka eller virka? Får se till att lära mig hur man gör :)

Nu är det dags för dusch och mat.

Kärlek!

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...