3.7.09

fredag

Okej, så jag träffade inte Damon för han försov sig, men jag köpte ett par sandaler och fick ett par flipflops på köpet.
Nu sitter jag och halvtittar på footloose - en riktig gammal goding med Kevin Bacon. Hur kan det vara lagligt att heta bacon i efternamn?


Igårkväll var jag inne på hemköp och skrev en lapp till demokillen eftersom att jag tänkte att det skulle vara kul. Inte jättesmart kanske, men det var jätteoskyldigt jag lovar!
However, idag var jag och mamma och handlade och han var där och vi pratade lite och han gissade att det var jag som skrivit. jo.. och mamma tyckte hela historien var jätterolig och gick och flinade hela tiden. Sedan innan vi kom till kassorna dök han upp och gav mig en rabattkupong med hans mobilnummer på.

Bollen är på min planhalva men jag är ju inte särskilt sportintresserad.. iaf inte när det kommer till 90.or. hjälp, varför påbörjade jag det här?

hero

Oväntade nyheter som jag inte kan ta upp just nu.

Imorgon ska jag träffa Damon. Det känns. men jag vet inte riktigt hur. bra men ändå konstigt, fast mest ganska underbart.

svettig träning ikväll som dessutom avslutades med några partin beachvolley. svetten slutade aldrig flöda. usch.

30.6.09

summer and age

Sommar = svett


Då var det dags. Ett år har det gått sedan sist. Exakt för ett år sedan mådde jag inte särskillt bra och var dessutom ute på landet utan att kunna prata med någon på telefon over head taken!

Men idag - ett år senare - har jag haft en svettig dag på jobbet, därefter duschat och åkt in till staden för att hänga runt med Bengtsson och känna som om jag vore i utlandet, för att träffa på Toria på bussen och följa med henne hem en sväng. Värt. Imorgon blir det ännu mer värt! Jag har förhoppningar. Förhoppningar om en helt makalös materiell tingest. En väska. En väska som jag vill ha! Åh, den längtar efter mig, I can feel it!

Jag har även en annan känsla - att Toria nog skulle vara en helt fantastisk shoppingpolare. Det är bara en känsla, hon har jättespejsat hår nu förresten för hon är hårmodell. Ball!

Jo alltså. Imorgon, day of doom - my birthday!
Jag skall bli 22 år.
Känns respektingivande, känns mognare. Känns bra så länge jag inte försöker vara som en 18-åring, men vem i hela världen vill väl det? Inte jag iallafall.

Jag har en ny vän också, som jag aldrig har träffat. Ungefär som Thomas från Belgien, fast som bor i Göteborg. Ganska coolt. Är pepp på att träffas o hänga!

Dags för dagens andra dusch.
Puss

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...