17.10.15

Finbesök

Lite snabbt såhär innan jag hoppar in i duschen för att bli kalasfin!
Igår var Rut och Hanna på besök hos oss hela dagen! Så mysigt! Blev förvånad när Hanna kom krypande när jag stod och klädde av Edvin björnoverallen - just det - hon kan ju krypa och resa sig mot saker och hela faderullan! Kul!! (Och liite farligt bara) Nu får man hålla koll på henne så hon inte klämmer fingrarna i kökslådorna eller skadar Edvin som inte kan försvara sig mot hennes nyfikna och ofta lite hårdhänta händer. 

Härligt att få umgås med syster också. Vi pratade blöjor, barn och lekte med kidsen.
Hanna är än så länge en mästerlig tjuv, men så snart Edvin har lite mer kontroll över sig och styrka så blir det nog mer av en fight när hon försöker norpa leksaker!
Bilder kommer här!


"Hmm.. den där vill jag ha!"

"Jag tar den!" (Hur nöjd ser Edvin ut för övrigt!?)

"My precious!"

ny leksak till Edvin

Hanny-Panny

Skruttan fick låna Edvins säng - men sova ville hon inte

"Fina små nappar.. vilken skall jag välja..?" (blev den turkosa som åkte in i munnen)





Jonatan och kidsen

Hanna äter med stil!

Promenad






Tack för att ni kom och hälsade på! :)

Så! Nu ska här svabbas lekamen!
Puss!

15.10.15

Promenad

Pust!
Oj vad jag har promenerat idag! Jonatan skulle plugga, så Edvin och jag passade på att knipa lite frisk eftermiddagsluft. Jag var sugen på lite vackra vyer, så jag puttade vagnen med den sovande sonen förbi Trummen, under vägen och sedan längs med Växjösjön mot centrum. Det är såå fint att promenera till centrum, hade jag inte varit så hungrig och lite nödig så hade jag nog gått in i centrum med, men det fick räcka med en halv sjö. Allt som allt var vi ute i två timmar. Nu är jag öm i ben och rumpa, men så kul jag hade! Jag lyssnade nämligen på tvillingpodden samtidigt som jag gick, och ja hjälp, de två damerna är kanske inte de vassaste knivarna i lådan, och de är väldigt frispråkiga - och superhärliga! Haha, jag gick där och skrattade till emellanåt och log brett från öra till öra. Känns alltid lite knäppt att gå och skratta för sig själv, eller som när man skrattar högt när man läser en bok på bussen (Adrian Plass..host-host...). Men gött är det!

Såhär fint hade vi det under promenaden :)





Nu ska jag lägga mig på rygg en stund.
Snart blir det väl bilder från pappas 60-årskalas :)
kram!

13.10.15

Höstmys

Här sitter jag. Jonatan och Edvin sover i soffan. De är så mysiga de två. Jag menar - kolla bara!


Jag blir så kär. :)

På fredag kommer Rut och Hanna hit enligt rätt så säkra källor, det ser vi fram emot!
Kramkram i höstmörkret.

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...