12.11.16

Jobb, hus och helg

Arbetsmyran rapporterar!

Nu har jag jobbat i över en månad, och helt ärligt så älskar jag det!
Det nya journalsystemet är förbaskat klickigt och lite drygt med alla rutor som man har uppe samtidigt, men det har gått förvånansvärt smidigt att lära sig ändå. Emellanåt får jag jobba som tandsköterska på riktigt, men oftast är jag i telefon/receptionen. Det är verkligen inte spännande, men kan vara trevligt som omväxling ibland.

Men mitt tålamod med Edvin har strukit med dessvärre... när jag kommer hem och är trött klarar jag inte av att hantera vårt stundtals envisa gnälliga "nej"-sägarbarn. Nu är det NEJ och allt som oftast, att få i honom mat kan vara en riktig pärs. Han har lärt sig säga ost och när man ger honom något och säger varsågod, och frågar vad man säger när man får något, så säger han ju faktiskt tack! Det känns helt fantastiskt.

Idag var vi på husvisning i Trönninge. Huset var ganska stort och fint och mysigt utifrån sett, samt på första våningen, men när vi kikade i besiktningsprotokollet kändes det inte så angeläget längre. Att elda för kråkorna och bekämpa fuktskador..? Nej tack! Men kul att kolla på hus! Vi tar med oss det vi gillade och kanske dyker det upp något annat intressant objekt framöver.

Imorgon är det Fars dag. Jag slog precis in Edvins present till Jonatan. En väldigt fin fingerfärgtavla! Jag vågar skriva det här, för Jonatan läser aldrig bloggen ändå :)

Inga bilder tyvärr.
Stor kram!!

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...