26.1.13

Lördag

Idag är jag glad. Av olika anledningar - helt klart!
I tisdags var jag inte så glad. Tandläkaren var en drake. Men på onsdagen var draken snäll och gav beröm och var väldigt nöjd och glad. Det är konstigt. Jag känner mig som en försöksperson i betingning. Ni vet, när jag gör bra ifrån mig så får jag beröm och positivitet för att förstärka det beteendet. När jag inte är till belåtenhet får jag negativt bemötande. Hujeda mig, kommer jag bli som en hund, som gör allt för att göra matte nöjd? Njaae.

På tal om drakar så såg jag och J the Hobbit på bio igår. Jag älskar att gå på bio. Det luktar popcorn och förväntan! Vad jag minns så läste jag aldrig ut boken när jag köpte den, så det skulle kunna bli dagens syssla. :) Läser tyvärr mindre än jag önskar att jag hade gjort... och de där förbaskade breven som jag aldrig skriver. Har ett på ryska att skriva till Gerhard. Det är påbörjat flera gånger men aldrig slutfört. Får så dåligt samvete när jag tänker på det. Och min belgiske brevvän Thomas... usch, jag skäms.

Nu är det fikadags!
Puss

22.1.13

En dag i tandvården

Idag har jag blivit trött. Trött på grund av energibrist och trött på människor. Ursäkta. Människa.
Det är nog inte supersmart att skriva om det på bloggen i och med att det är en på jobbet, men det är ju inte direkt ovanligt att det existerar människor som måste ha allting på sitt sätt och som inte är så där överdrivet flexibla... hehe. :) Jag förstår att tandläkaren man jobbar med  i vissa situationer vill ha en mer erfaren sköterska till vissa moment. Det respekterar jag. Något jag inte tål är dock när tandläkaren kombinerar detta med en dålig attityd och kräver en annan sköterska för att jag inte kan alla tandläkarens steg vid ett moment men är väl införstådd i vad som normalt krävs av sköterskan. Sen framgår det att tandläkaren själv var osäker på stegen. Men säg det då! Så fattar jag varför du vill ha en annan sköterska. Så slipper jag känna mig orättvist behandlad i onödan.

Så - nog om det. Var bara tvungen att ventilera lite!

Det är för härligt att jag har ett jobb ändå! Heja heja! om 3 dagar kommer lönen!

PussPuss

21.1.13

Måndagskväll

Så... livet knallar vidare.

Jag jobbar hela dagarna och J diskar och spelar datorspel.
Imorgon är det lite middag med tjejerna på jobbet och sådära... jorå-såatte!

Måste sova nu. Ursäkta fattig uppdatering.
Skickar en bild som tröst!

Fridis och jag :)

















Puss och kram

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...