12.12.11

Måndag

Har varit på studiebesök på ortopedkliniken i Borås idag, vi har alltså tittat på tandreglering - tandställningar och allt vad det innebär. Det är intressant, men jag förstår nästan ingenting :P Det är häftigt att man kan möblera om så mycket i munnen, hur anpassningsbar kroppen faktiskt är!
Efteråt gick jag och tre klasskompisar till Thai Silk och åt buffé, slarvig som jag är hade jag glömt plånboken i min nya jacka, så Humbelina lade ut åt mig, hon är snäller hon!! :)

Jag har för övrigt fått tillbaka mitt arbete i arbetsmiljö, och kan stoltsera med ett VG, hoppas det gick lika bra med miljöarbetet!

Jag ligger lite efter med bilduppdateringarna här, så här kommer ett gäng! Ska snart åka ner till centrum och titta efter present till Rut och Mamma.
 Jag och sötaste Asiya när vi hade lite glöggmys här hemma

 Greta blommar för fullt nu och sprider sin doft i lägenheten!

Rut har ju lika god smak som jag, här gör vi ett tappert försök att förvilla er genom att jag böjer på knäna bakom påsen. ;)

Over and out!

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...