26.10.12

Halmstad

Två av nio veckor på kliniken är till ända.
Och jag trivs, jag trivs så vansinnigt bra (även trots att jag inte lärt mig namnen på alla och inte har pratat med jättemånga) och idag sökte jag en av två tjänster de lagt ut. De söker en receptionist och en tandsköterska.
Jag hoppas innerligt att de tycker lika mycket om mig som jag tycker om dem och att jag får jobbet. Då blir väl allting läskigt på riktigt - men den här veckan har jag gjort saker jag inte gjort på mina andra praktikplatser och jag har inte varit särskilt skärrad. (Vilket till största delen beror på tjejerna jag är med de första veckorna - de är helt underbara!)
Vi får se hur det artar sig. Be gärna en bön för jobbet iallafall. :)

Jonatan beställde vår soffa igår, så den kommer väl i mitten av december någon gång. Vi får försöka få ordning i arbetsrummet så vi får in en bäddsoffa iallafall. Det tär något enormt på oss att inte ha någonstans att sitta och slappna av och ha det mysigt. Det tär iallafall på mig.När jag kommer hem från praktiken lägger jag mig på sängen och slocknar en stund. Sen då? Man får antingen stå upp, sitta på en köksstol, på min obekväma (men ack så fina) fåtölj eller på sängkanten. Det känns fånigt att klaga, för det är verkligen ett i-landsproblem. Usch vad bekväm jag har blivit! Mitt egentliga problem är nog egentligen att jag är alltför stillasittande. Imorgon skall jag ut och jogga! Johoddå! Jag ska! Det har nämligen börjat växa ut saker från min kropp...skitläskigt! Jag tror de kallas kärlekshandtag...

Hejsvej!

22.10.12

Kajor

Andra praktikveckan är påbörjad. Jag är så nervös om mornarna att jag mår illa och inte alls är sugen på frukost - men när jag väl är på väg dit och kommer in så känns det okej. Förmiddagen är jag lite spänd, speciellt om det är dags för profylax med Mickan. Hon utmanar mig mer än de andra (vilket är superbra, men ger mig nervös röst där lungorna blir sprängfyllda och jag inte kan andas) haha!

I vår lägenhet har vi förmånen att få vakna till fågelkvitter runt husknuten. (Så hade iallafall varit fallet om man inte stigit upp långt innan gryningen) Kajorna huserar på grannhusets tak och de drar gärna några varv runt gryning och skymningstid. Jonatan tycker inte alls om dem - jag tycker det är härligt! Kajor är härliga när de flyger  flock - och jag blir alldeles mysig i kroppen när jag ser flyttfåglarnas V-formationer.

Jag känner mig en aning rotlös för tillfället. Borås är inte hemma, Halmstad är jag inte riktigt inbodd i heller.. men det kommer. Halmstad är ändå mysigt :)

OaO
Sara den rara och obrukbara!



Kajor

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...