10.11.12

Bara en matta till...

Tjoho!

Jag blev aldrig sjuk och igår var vi och spanade på mattorna på riktigt på Getinge mattcenter utanför Halmstad. Nummer 2 var den som var finast, men den var lite väl plottrig för Jonatans smak och han är ju egentligen emot hela den stilen på mattor, här är dock en som han tyckte var fin:

Vad tycker ni?

Jag tror nog att den skulle kunna vara fin, det är så svårt att säga på förhand.
Idag ska J jobba lite för securitas och jag..? Jag vet inte vad jag ska göra. Lyssnar på Hillsong och dricker kaffe. Får nog ta mig en promenad sen när han sticker till jobbet, annars kommer jag vara rastlös till tusen ikväll.

Puss!

7.11.12

Trötthet

Igårkväll fick jag småfrossa och ömtålig hud, precis som kvällen innan. I väntan på att Jonatan skulle komma till sängen spelade jag quizkampen...men troligtvis inte särskilt länge.. :)


5.11.12

Hjälp mig välja!

Hjälp mig! Vilken är snyggast? Färgen på soffan såg ni i förra inlägget, vilken matta passar bäst tror ni? :) Ligger hemma i sängen med oförklarlig mensvärk som inte vill ge med sig vetekudde och ipren till trots. Så, jag planerar vårt boende i smyg.. och jag vill gärna ha lite åsikter. Vi kör på i färgerna vitt, brunt och grönt tänker jag... så gott det går! :)

no 1

no 2

no 3


Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...