21.6.12

SOLEN


 Solen skiner och om en halvtimme är det dags för mig att cykla till jobbet. Den bästa sträckan är när man ska hem från jobbet och har tråcklat sig förbi industriområdesbacken i Mölndal och närmar sig kråkan på allvar, för där sluttar det neråt hela vägen hem och man susar fram! Hade velat ha en hjälm för jag är inte alls sugen på att ramla och spilla ut min hjärnsubstans över cykelvägen, därför anser jag mig tvungen att bromsa lite.. :P



Idag åker Rut, David och Prinsen till Tjörn för att hänga på mammas och pappas tomt i solen hela dagen. Är jag avundsjuk eller? Jo, en aning, men jag hoppas dom får det mysigt och att jag tjänar asmycket pengar istället! Haha!
Kolla på dom: "Volvo", Villa och Vovve. Inte illa.




Sicken karl!



Jaja, jag har iallafall andra glädjande nyheter!
Igår hade Folktanfvården på Nyhem i Halmstad försökt nå mig några gånger under dagen, men eftersom min mobil dog under tiden jag var på jobbet hade jag ingen aning förrän jag fick igång den på hemmaplan och hade två inspelade meddelanden. Jag fick till och med numret till hon som sökt mig för att hon verkligen ville att jag skulle ringa upp henne just samma kväll. Jag blev lite nervös och ringde kl 21.30 på kvällen, och hon var hur glad och trevlig som helst och ville bara säga att om jag trivs på praktiken i höst och det funkar bra mellan oss så får jag jobb där när jag är färdig! jag blir nästan rörd när jag tänker på att hon tyckte det var jätteviktigt att meddela mig precis exakt just samma dag som de kommit överens om det på kliniken! Haha, ååh! Jag hoppas verkligen att jag kommer tycka om stället och att vi funkar bra ihop! Jag är så lycklig och välsignad! Tack tack tack!

Nu är det snart dags för jobb.
Puss, ut och njut av solen ni som kan, vill och vågar!




19.6.12

Cykelfeber

Idag kom solen fram på eftermiddagen och jag trampade i mitt anletes svett upp för backarna på min nyservade blå fara, hon har fått nytt växelreglage och tydligen ny frambroms (handtaget alltså, inte själva bromsen) I mitt trampande upptäckte jag att 3:ans växel verkade hoppa lite fram och tillbaka. Efter ett samtal till Mölnlycke cykel och sport fick jag således cykla tillbaka ner till verkstaden där de konstaterade att man inte kunde göra något åt 3:ans växel, för att min cykel är gammal. GAMMAL!? Blåa Faran är inte gammal, se så vacker hon är! Men jodå, på ett klistermärke ser man att hon är 99:a, inte helt ung med andra ord. Det här blir hennes sista reparation, för jag har ingen lust att lägga mer pengar på henne. Visst förra gången hon tryckte på plånboken hade hon blivit misshandlad utanför MKC, så det kan man förstå. vad jag inte gillar är att de pimpade upp henne med onödiga grejer som ett nytt handbromshandtag och en vajer som inte gör någon som helst skillnad!

Jag blir så trött.
Nu kan vi iallafall ta oss fram tillsammans i sommar, så får vi se var vi landar sen.

Puss!
Blåa Faran <3

18.6.12

Sommaren kom!

PANG!

Blekfis
Så blev det sol och 24 grader utomhus - och det märkte jag inte förrän jag skulle promenera tillbaka hem efter att ha lämnat in cykeln för justering av växlarna. Hot hot hot! Och Like like like! (på facebook:iska) Om en halvtimme drar jag till hemköp för stängningspasset och imorgon är jag ledig hela långa dagen! Hoppas att vädret håller i sig så jag äntligen kan få några strålar på min bleka lekamen! jag skall dessutom försöka kicka igång mitt sociala liv i Göteborg och morgondagens afton vigs åt en efterlängtad återförening med Cake the Snake. How lucky am I? VERY!

Det var väl det hela... Rut sa att hon kanske kan hämta mig från jobbet när jag slutat ikväll.. hoppas hon gör det! :) Iih! Hon och David är så söta ihop! Lyckan är vad det är!

Auf wiedersehen!

17.6.12

Helloo - I'm baack!

Dagens outfit? hehe
Det finns nog en god anledning till att jag inte försöker försörja mig som bloggare, det känns nämligen högst irrelevant att skriva saker om mitt liv. Just nu händer inte särskilt mycket, och när det väl händer någonting så ägnar jag mig hellre åt det än åt att skriva om det. Sådan är jag nu iallafall. man kanske skulle modeblogga lite mer, ta bilder på dagens outfit och lägga upp, men vem vill se att jag har på mig trasiga jeans, ett gammalt urtvättat svart linne och en luvtröja - tre dagar i rad? Man kan ju somna av mindre. ;)

Nu har jag iallafall sommarlov! Jag lämnade in mina sista uppgifter i tid och siktade på betyget G eftersom att jag inte alls kände för att analysera tandsköterskans yrkesroll vid framställandet av broar och proteser. Jag har jobbat på hemköp i helgen och det känns rätt fint faktiskt. Visst, arbetet i kassan är monotont och understimulerande, men det är hyfsat lättförtjänta pengar! Jag bor hemma hos mamma och pappa i mitt kära Mölnlycke i sommar och så fort cykeln är fixad (växlarna går sönder hela tiden, OH WHY!?) ska jag börja cykla till Mölndal, för jag tänkte undvika månadskort i sommar.

Just nu sitter jag, min Mölnlyckeflytt till trots, hemma i Borås och skriver. Igår efter jobbet åkte jag hit för att fira min och Jonatans 2-årsdag. Och vår 1-årsdag! Vi har nämligen varit ihop i 2 år nu och förlovade i 1. Vi klädde upp oss och gick till resturang Oliven nere i Borås centrum. Ett glas vitt och förrätt (marinerade oliver omnom!) följdes av varsitt glas rött och för min del fläskfilé fylld med soltorkade tomater och örter, rödvinssås och potatisgratäng och Jonatan åt lamm (en sucker för lammkött måhända!?). Åh lamm är ju så gott! vi rullade ut från resturangen och ja.. inte minst jag för jag vart nog lite rund under fötterna. Jag brukar faktiskt klara 2 glas vin utan problem, men jag var lite halvsalongs sådär. När vi kom hem runt 22.30 borstade vi tänderna och stupade i säng. Nu jobbar han väl för fullt och kör runt i sin väktarbil och jag tar tåget till Mölnlycke om ett par timmar. Ska göra lite matlådor åt honom först, för jag känner mig sådär ömsint och omhändertagande idag! :)

Nä, nu behöver jag bajsa!
Puss på er! <3

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...