14.4.16

En liten update

.

Jag har påbörjat ett blogginlägg om förra helgen när vi hade barnfri tid, men känner mig inte särskilt inspirerad till att fortsätta skriva på det just nu. Edvin ligger och sover bredvid mig här i sängen, han är så söt, så söt. Tidigare imorse när jag åt frukost hörde jag honom pipa från hallen. Jag hastade ut ur köket och fann honom sitta med ryggen mot mig med en liten svart kuvertväska framför sig. Axelremmen i form av en tunn kedja hade han lyckats lirka ut, och när jag frågade honom vad han gjorde så vände han sig om, log världens sötaste lilla leende och pep igen! Sen rasslade han med kedjan och underhöll sig själv en stund till. Gulliga unge!

Som grädden på moset uppfattade jag att han verkade liite trött så jag lade honom i vår säng och han slocknade! Say WHAT!? Han brukar ju få ny energi så fort man lägger honom här, och böka runt i tio minuter minst innan han får ro. Inte idag inte! Hihi! Så nu har jag filat hans naglar (i sängen, inte optimalt kanske, men det måste ju göras) och fått bloggat
! Grymt bra. Idag ska vi hänga med Louise som är ledig från jobbet! Och så ska jag köpa en 30-årspresent till en fd kollega som har fest på lördag.
Det är väl det hela!

Ha en fin torsdag!

Min lille sömntuta!

Köpte lite nytt i tisdags, har insett att jag har upp emot 10 år gamla plagg i garderoben. Nu välkomnar vi en varmare årstid!
Åker utan åkpåse, men med pappas gamla ullfilt :)


Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...