2.4.19

Hårbilder

Hej och hå och förkylning nummer två!

Jodå, natten till idag var riktigt oskön med en mäktigt tjock hals som det liksom skar i när jag andades - härligt med en ny förkylning direkt efter den första.. eller? Barnen är iallafall pigga och har varit på förskolan. Pedagogerna på Leas förskola är så imponerade av henne. Att hon är så trygg, tar för sig, enkel och glad.
Som exempel idag när det var dags för vila: då sträckte hon ut armarna och föll som en stock ner på sin madrass i vilorummet. Pedagogen stoppade i nappen och så däckade Lea på sekunden. Usch vilket jobbigt och krävande barn vi har! ;)

Igår åkte vi till Hallarna (köpcentrum) eftersom Edvin var sugen på att gå till frisören. (Något jag själv också gärna ville). Barnen kändes gnälliga precis innan vi skulle åka, så det kändes inte helt hundra att ge sig iväg, men vi gjorde det ändå. Och Edvin var så fruktansvärt duktig! Vi fick vänta i en timme tills det var hans tur, och han satt som ett ljus i frisörstolen och gjorde precis som hon sa åt honom. Och innan de kommit halvvägs var det min tur. Vi satt snett mittemot varandra så vi kunde ha ögonkontakt. Jonatan och Lea var på annat håll, och jag hade ingen täckning. Men Edvin brydde sig knappt om mig, han var fullt upptagen med att berätta vilken som var hans favoritfärg och hans nästan-favoritfärg etc etc. Glad att få vara i fokus hos en cool frisörtjej.

När vi var klara ville Edvin så hemskt gärna stanna till på ett café och köpa en dricka, men pappa sa nej, nu var han trött på att vänta - och Lea var trött och grinig. Och jag förstår ändå Edvin (som fick värsta utbrottet) för han var ju också trött, men också nöjd över dagen och sitt frisörbesök och den perfekta avrundningen hade ju faktiskt varit att fylla på energireserverna innan vi åkte hem. Men istället skrek han hela bilresan hem. Och jag kände att jag själv var jättetörstig... ibland är man bra dum.
Men men.. välling och flera glas vatten hemma, sen somnade han gott och sov hela natten.

Och eftersom Rut efterfrågat bilder på mitt hår (jag började ju köra en hårvårdsmetod vid namn "curly girl-metoden" för att få fram mina lockar... men så sket jag i den i en vecka och det var kanske inte så smart. Men nu när mitt hår är uppklippt kanske jag kan locka fram (höhö) lockarna/vågorna igen.

Såhär ser det ut ikväll efter att jag tvättat.







Dags för kvällsmat.
//Tack för idag //

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...