16.5.17

En vecka senare

En ny helg. Nya varma temperaturer. En man som jobbar (iallafall idag, igår var vi hemma hela bunten fram till kvällen) och en Edvin som låter sig sjalas.

Idag har vi segat oss ordentligt, Edvin och jag. Bolibompa har varit igång mellan 07.30-10.00 säkert, och fått ojämn uppmärksamhet, hehe. Det var rätt grått ute på morgonen, och vi fikade, Edvin kladdade och jag tröttnade. Det gjorde för övrigt han med. Men så släppte han en brakare och sedan blev allt frid och fröjd, jag fick sjala upp honom på ryggen, sätta på honom gympaskor och gå en sväng till hamnen. Efter lek på lekplatsen fick jag  motvilligt sjala upp honom på nytt (det är viktigt med sömn i hyfsat rätt tid ju...) och promenera runt i kvarteret lite, och när vi var nästan hemma hade han somnat gott. Ner i sängen och där ligger han fortfarande. Jag har ätit lunch, dricker kaffe och mumsar chokladboll (som Jonatan bakat på chokladbollens dag minsann!).

Jonatan tycker jag är lite hetsig med att börja flyttpacka, men det är väl bra att börja eller? Eller? Haha! Vi har äntligen fått röjt i arbetsrummet iallafall så att vi har någonstans att stapla kartonger framöver.

Annars diskuterar vi mest hur vi vill måla i sovrummen. :) Lite mörka kulörer i vårt sovrum iallafall, för o vad där ska sovas! Hoppas kan man ju iallafall, med en spädis på väg.



Familjen njuter i parken under lördagen





magpose 













Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...