6.9.11

Tisdag - ledig dag

Hejhopp!

Idag går det i långsamt tempo. Jag har ordnat med studiebesök hos citytandläkarna, fått nobben av folktandvården i Mölnlycke och väntar lite med att kolla praktikplats tills jag pratat med en i kyrkan.. hehe :)
Imorgon kommer vår säng! Efter nästan en månad sovandes på madrasser på golvet får vi snart uppleva känslan av komfort, vi ska få se taket på närmre håll och tvingas gå runt sängen när vi vill titta ut genom fönstret istället för att - som nu - klampa rakt över madrasserna. Och vad fint det ska bli sen! Bädda med nya lakan.. lägga på filten... skaffa några kuddar.. snickra ihop en gavel.. hehe många tankar finns, men det får vänta lite :)

Ska försöka söka lite information om HIV och anteckna lite.. vi har ett grupparbete i skolan som faktiskt inspirerar mig något oerhört (när jag väl sätter mig ner och studerar), jag skall lära mig jättemycket!

Jag har tänkt lite på mitt tävlingsinriktade sinne. Jag var aldrig sådan här.. inte innan jag kom hem från Ryssland. Men i och med att jag började plugga och träna och kämpade och kämpade på de där danspassen och under löprundorna och med ryskan... så byggdes någonting upp..

"Winners don't quit, and quitters don't win"

Jag började kanske visualisera mig själv som en vinnare? Måste dock alltid jobba på ödmjukhet och mjukhet över lag. Igår öppnade Jonatan mina ögon för att jag är väldigt rälig emellanåt. Jag vill inte dissa min kille, och egentligen inte någon. Den här vassa tungan behöver slipas ner och bli lite rundare och lättare att ha o göra med.
Det är dagens insikt. Nu skall jag gå och "göra en Sara". (vilket enligt vissa av mina klasskompisar innebär att man ska gå och kissa)

Ciao!



Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...