29.12.11

Mellandagar II

Igår åkte jag in till Göteborg medan Jonatan packade in sig i bilen och for iväg mot Småland igen.
Mitt mål var Resturang Frågetecknet vid Berzeliigatan, där min innerligt saknade Cake stod och väntade på mig.
Kvällen till ära skulle hon bjuda mig på middag, och jag i min tur skulle bjuda på ett biobesök med gotte och dricka. Ooo vilken mat vi åt! Mums! Färskt vitlöksbröd, en himmelsk pastarätt med kronärtskocka, soltorkade tomater, parmesan.. mer var det, men jag minns inte! Till detta ett glas rött och världens bästa kompis! Inte en enda bild har jag från detta lilla"event", men massor av värme. Vi såg "The girl with the dragon tattoo" på bio. På sina ställen (speciellt just det där stället) var den så brutal så jag mådde illa. Usch, men den var spännande och 2,5h bara flög förbi!


Tog mig friheten att sno ett par bilder från i julas från Amandas blogg.


Kvällsmat dan före dopparedan i Holmana

Mamma & Pappa Stridh på julaftons kväll :)

Tjipptjipp!
Nu ska jag se om det går några tåg till Borås idag!

28.12.11

Mellandagar

Jag har inte mycket tid att skriva, men julafton har varit dundermysigt i Småland med Jonatans familj och släkt, juldagen med slemmig lutfisk var också mysig och inleddes med julotta i Hinneryds kyrka.

Måste smita, mamma vill ha datorn, men jag ska bara tillägga att Frida kom hem från Bristol i jul och det har varit dundermysigt att vara med henne! På bilden ovan befinner vi oss i Fiskebäcks hamn på annandagen och lufsar runt på klipporna med Carl-Philip! Urmysigt, småregnigt och kallt om händerna :)

Puss puss

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...