27.5.11

LYCKLIG

Jag fick alldeles just besked om att jag kommit in på utbildningen i Borås! Hjärtat klapprar i fyrsprångsgalopp och nästan brister av fröjd och lättnad! Jag är en på tio. Jag är en glad liten fnuppa! Nu ska jag bara klara tentan imorgon och skriva klart min uppsats - sen är jag redo att fullkomligt dränka mig själv i glädje, yes jag säger bara det; jag ska drypa av sommarlycka. Så var det sagt :)
Published with Blogger-droid v1.6.8

26.5.11

Hej min fina omvärld! Höll presentationen om de härliga MAN-satserna och det gick finfint!
Ska bara skriva klart den där nedrans uppsatsen också, samtidigt som jag pluggar till översättningstenta och stilistik... som är på lördag. Det är lite snålt med tid, men efter att ha klarat presentationen och den muntliga tentan så bra så är jag fylld av hopp. Tänk att allt är över på lördag! Då ska jag komma hem från tentan till en tom villa... nej inte helt tom ;-) Två av mina tre favoritmän är hemma - Phille och Jonatan :) Då ska jag korka upp rosévinet och skåla in sommarlovet!

Can't wait...
Får väl hoppas att den här smakar gott, den nedan hittade jag inte i Mölnlycke.

24.5.11

Längtar tills den här veckan är över.. dvs, jag längtar till lördag kväll. :)

23.5.11


Det var en ganska njutningsfull tenta och jag gick därifrån med ett VG i ryggen och lyckönskningar för kommande studier :)

Då var det dags för uppsatsen. Imorgon blir det piloxing i Mölnlycke. Wihoo!

Tänk att detta är ett minne blott! Helt underbart med vårvärme!

22.5.11

Zumba och plugg


Woho!
Körde zumba i bältespännarparken igår. Haha, vi var inte många, och jag undrar hur många semesterfilmer vi hamnat på egentligen, men kul var det! Kunde inte sluta le. Nästan så jag undrar om jag inte har någon slags exhibitionistisk sida, det var roligt att folk tittade på, och många leenden blev det! (+ en jättesöt liten kille som dansade vid sidan om) Det är fantastiskt egentligen vilken energi man fick av omgivningen, träna utomhus var riktigt skönt! (trots en stundvis gassande sol)

Imorgon har jag muntlig tenta i ryska. Är något nervös, men den får gå som den går. Är mer nervös för uppsatsen och allt därtill. Jag undrar var all motivation tagit vägen. Den har varit väldigt låg hela terminen igenom, kanske mest pga att jag ämnar byta inriktning helt. Hoppas innerligt att jag kommer in i Borås, Oh I really want to!
Kommer bli en spänd Juni månad.

Ha det gött tills vidare!

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...