6.7.09

mini och golf

Äckligt stolt

Ikväll spelade Damon och jag minigolf.
Han vann så brutalt och det regnade och det var roligt ändå!
lättvärt. HEJA HEJA
(jag tror bestämt han har sämre humor än jag, men det är liksom skönt . man är i gott sällskap.)

5.7.09

Sunday the day after

Som den fullt normala och sansade människa jag är kontaktade jag demokillen och bjöd med honom på personal"festen" i slottskogen. Vilket fullkomligt fiasko, det är det enda jag kan säga med tanke på att enbart 5 av 50 anställda dök upp. Så där satt han och 5 kvinnliga anställda från en butik han varit i i enbart 2 dagar, och jag kunde inte med att prata med honom de första 10 minutrarna eftersom att hela situationen var så pinsam. Stackaren, men han får skylla sig själv lite.
Kvällen var underhållande dock och Sara K var en otrolig personlighet hela kvällen igenom. Glorious!

Idag har jag tagit det piano, varit hemma och softat. Kom just hem från en stund hos Cake som är hemma från Amsterdam och sensation. Gullet var så trött och fin, vi köpte lite chips och kollade ett avsnitt satc, därefter lämnade jag henne eftersom att sängen kallade (hennes alltså, inte min).
Om en vecka kommer Bond tillbaka till Göteborg, och det är således tid för en träff. Spännande är bara förnamnet, jag är otroligt pepp faktiskt. Kommer säkert vara skitnervös innan, himla typiskt mig.

Dagens pepplista
- Mittbena
- Sommarregn
- morgondagens minigolf med Damon

Fabulous!

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...