16.8.15

Impad

Det här känns bra. Jag bloggar från datorn. Det är bekvämt, jag kan skriva snabbt! Surfplattan ligger platt och kall i köket. En dator! Så härligt!

Lilleman ligger i babysittern i köket och slumrar sött. Jag har ätit mat och nu tar jag taberas på digestivekexen. (Stavas det taberas?)
Lilleman ja, han matas med både härproducerad mjölk och ersättning, och jag vågar nog säga att han fortsätter gå upp i vikt fastän vi inte kommer väga honom förrän på tisdag. Både jag och Jonatan tycker att han fått lite goare lår och armar - detta kan ju vara inbillning, men de är inte riktigt lika rynkiga som innan. Vi känner oss lugnare nu.

De två senaste veckorna har jag varit lika inaktiv som de två första veckorna av Edvins liv. Om man bortser från förra veckans powerwalk dvs. Vi bara myser, äter och byter blöjor. Tokigt egentligen med tanke på hur fint vädret varit. Mödraskapet har på så vis inte varit särskilt krångligt - jag har ju inte lämnat min komfortzon alls. Till skillnad från syrran. Hon går ut med sin Hanna nästan dagligen, och får passa på denna uppmärksamhetskrävande skatt hela dagarna. En dusch är en seger. Varje liten tupplur en möjlighet. Jag är SÅ impad!

Rut - du är så häftig, en krutmorsa som kämpar varje dag! Jag behöver aldrig ens laga mat själv. Lagar jag mat så passar ju Jonatan lilleman. Nä, vet du vad. Du är fantastisk, lyckliga Hanna som har dig som morsa! Här har du lite extrapepp och en väldig massa kärlek! Det är så gott att få dela föräldraskapets glädjeämnen och vedermödor med dig. :)

Nu är lillen vaken, dags för mat. Mot en knubbigare framtid!
Kram

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...