1.9.11

Ljusjakt och fika

Hah! Nu har jag fått upp bloggsuget ordentligt!

Idag slutade vi lagom till lunch, något som fler än jag missat, varpå de flesta satt kvar en stund och åt sina medhavda matlådor och tjötade. Jag, köttbullen och Cecilia blev kvar i en och en halv timme innan vi begav oss in till stan för att titta lite i 2hand och leta efter stearinljus med den perfekta nyansen av lila till mig. Indiska kom närmast idealet, men jag är inte heelt säker. Kommer nog köpa och inspektera imorgon :)

Denna nyansen hade varit guld, de jag hittar är inte tillräckligt varma i tonen. 
Jag vill ha smala ljus, lite rustik yta sådär!

Efter att ha spanat på ljus satte vi oss på waynes och vilade våra små pinnande ben och ömma axlar. Jag förundrades än en gång över hur konstig stämning det kan bli med vissa personer. När en klasskamrat gick förbi och kom och satte sig hos oss och liksom inte öppnade upp och var social. Det blev som ett obekvämt avbrott. Vi (iallafall jag personligen) krympte ihop lite och det blev ganska tyst. Det där med personkemi är så coolt ibland och så retligt andra gånger.
Ett ord räcker - AWKWARD...

Nåväl.. Jonatan är en guldpojke och satte upp tavlan i vardagsrummet, den som Ellen målat och vid senare tillfälle gett mig. Den är rätt ball, lite halvprovocerande men mest snygg ;-) Den hänger ovanför soffan nu. Fönsterväggen är däremot vansinnigt tom! Har skickat sms till vår hyresvärd och frågat om vi får göra hål i väggen (så jag kan sätta upp ett par vägghyllor). Väntar ivrigt på ett pling från mobilen och ett ja ;-)
Här kommer två väldigt målande bilder!

Vardagsrummet med Ellens tavla 

Den tomma väggen

Puss och god kväll!

31.8.11

Livet in the city of dreams - Borås

Borås, Borås...
Idag har vädret varit förvånansvärt regnfritt (inte en droppe!) och solen har visat framfötterna. En perfekt dag att sitta inne på yrkeshögskolan med 20 andra tjejer och lära in hur immunförsvaret fungerar. :P

Jag är måhända förfärligt dålig på att uppdatera här, men jag är så slö i huvudet efter lektionerna (och över lag! Hjälp!!) och sitter oftast hellre och slösurfar, stirrar in i en vägg eller lägger mig på madrassen i sovrummet och blundar en stund.
Igår träffades vi 4 tjejer från klassen och fikade på ett mysigt café som heter bakgården. Vi är en näve nyboråsare som inte har några vänner i stan och som behöver varandra (+ ett par äkta boråsare som bara är allmänt härliga). Det är väldigt ovant att vara i en klass med bara tjejer, men det går nog det med.. idag är det onsdag, och på onsdagar är de som pluggar till elinstallatörer i byggnaden. Några tjejer i klassen (i synnerhet en!) blev lite till sig av allt testosteron elkillarna förde med sig. ;-) Men Jonatan går ju på Lernia, så jag får nöja mig med vad skolan har att erbjuda :-P

Lovar att lägga upp lite bilder när sängen kommit, vilket är om exakt en vecka. Nästa lördag kommer ju förresten mamma, pappa och föräldrarna Stridh hit på besök. Detta blir deras andra sammankomst och den första planerade. :) Ska bli väldigt spännande, och framför allt väldigt kul :)

Nu får jag väl ta och diska och förbereda för Jonatans hemkomst. Sägs att jag ska laga mat som den värsta hemmafru! Tja.. jag kan ju laga mat, så varför inte? ;)

Stor kram!


Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...