24.2.16

Trög-morsan

Mitt tröga tryne!

Förra våren när vi ringde förskolan vi är intresserade av så var läget rätt så lugnt. Och vi bara, ah ok, schysst! Och ställde oss INTE i kö!
Varför?

Jag ringde samma förskola nu, hallåå, ett helt år senare och det är jättekö och fullt och hej och hå.
Detta var väl ett klassiskt rookie mistake. Nu satte jag upp Edvin på kö iallafall och jag fick tips om en annan förskola i deras regi där de eventuellt skulle utöka med två platser. Nu står vi i kö där med. Och på 5 andra förskolor som jag anmälde plutten till via kommunens hemsida.
*pust*
Om vi nu ens blir kvar i Halmstad, i sådana här lägen önskar jag att vi hade vetat från början, då hade vi ju ställt oss i kö tidigare. Jaja, lätt att vara efterklok.
Nu har jag gjort vad jag kan och hoppas hoppas på ett mirakel (tillsammans med hur många andra stressade föräldrar..?)

Och så måste jag ta upp det här med chefen. Det blir tredje gången jag skriver och ändrar utsikterna för tillbakagång till jobb. Har vi ingen förskoleplats så måste jag ju stanna hemma med lillparveln till iallafall oktober månad.

Hej nudlar! Hej grönsakssoppa!
Nej så illa är det ju inte, men tråkigt att behöva ta av Jonatans dagar. Men vi får göra vad vi måste.
Nu måste jag tänka ut någon form av strategi inför sommaren/hösten så jag vet vad jag ska skriva till the boss. suck. Inga klara besked här inte.

Men i övrigt så skiner ju solen på våra liv, Edvin utvecklas och nu kryper han så smått. Måste se över inredningen hemma... allt är ju spännande för en knodd på snart 9 månader!

Puss och kram




Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...