26.4.16

God kväll.

Edvin somnade härligt nog redan vid 20, efter ett lugnt och mysigt blöjbyte med pyjamaspåklädning. Vilken liten guldklimp han är när han inte vrider sig och håller på. Och jag blir så mycket mysigare när han är lugn. Det gäller väl alla föräldrar, hehe.

Jonatan jobbar kväll och kommer väl hem ca 23.20. Jag ska försöka lägga mig innan han kommer hem, Edvin vaknar ju gärna runt 06 numera. Då vill man gärna ha sovit "ordentligt" (Går upp minst 2 ggr/natt för att stoppa in nappen).

Om en månad och ett par veckor fyller han 1 år. Fantastiskt! Min stora fina pojke!
Då blir det kalas. Jag spånar lite på utformningen och hur seriöst det måste vara. Försöker att inte fråga om Jonatans åsikter förrän jag har färdiga förslag som han kan jämföra, annars tycker han att jag försöker få honom att bestämma och komma på hur allt skall vara. Han är ingen idéspruta min älskade man, men driver man på tillräckligt och förklarar sina förväntningar på hans del i saken så hänger han på. Men det gäller att vara tydlig med vad man vill, annars är det som bäddat för missförstånd. Jag får inte säga "Vi måste göra det här", utan här gäller det att säga "jag vill att du gör detta, så gör jag det där. Man lär sig med tiden...

Iallafall.

Jag tänkte skriva ner den ofärdiga planen här, men nu ångrade jag mig. Lite roligare om ni inte vet :) Men jag ska försöka pynta lägenheten lite, och komma på en lösning till hur alla ska få plats.. hmm.. jaja, hjärterum och stjärterum får väl råda!
Lite aktivitet blir det nog också om vädret tillåter, så tråkigt att sitta och uggla uppe i vår lägenhet om solen skiner :)

Nu ska jag plocka i ordning lite inför morgondagen så att Edvin får ett tomt golv att sprida sina leksaker över. En ny dag skall ju erbjuda nytt lekstök.

kanske 4 dagar gammal, min lille sötplupp!

10 månader. Så fort han växer. Tänk att han varit ett sånt litet knytt innan!

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...