11.8.10


Här sitter jag, svettig som en gris efter att ha kämpat mig igenom 3km-rundan. Ja, jag klarar mer än 3 km, men knappast i det tempo jag höll nu. Jag är mest bara stolt över att jag tog mig ut överhuvudtaget. *STOLT* (som man kan säga på internetspråket...)

För mindre än en vecka sen gick jag på en helt insane klä
nningsjakt. Eller ja.. ett par dagar sedan... och idag ägnade jag största delen av min lediga tid till att leta efter rätt skor. Jag provade de fantastiska röda. Fortfarande lika fantastiska, men väldigt svajjiga för en ovan klack-kvinna som jag. Att dessutom lägga 1349;- på ett par eländigt fina klackskor finns inte i min värld. Inte en chans.

Efter många om och men fann jag dagens älsklingar. Mullvadsfärgade (dvs gråbruna), med en underfundig klack och trevligt skaft vid hälen. Här kommer en halvkass bild.


Nu ska här tränas på att gå i klackskor. JÄH!

(ska bara duscha först)

10.8.10



Jag köpte en klänning till bröllopet. Bröllopet är visserligen inte förrän i Oktober, och min klänning kanske kan tyckas vara lite somrig, men ingen fara, jag vet nog hur jag kan hösta till den ;) Inte för att jag vill leka modebloggerska på något vis, men jag såg ett par helt underbara skor idag! Pumps! Jag menar... klackskor! Gud bevare mig väl... jag har aldrig ens velat äga ett par sådana skor innan. Men de här var röda.. lite mockaaktiga nästan.. men vilken klack sen! Jag skulle bli ett par cm längre än Jonatan om jag hade på mig dem... sen att gå i ett par sådana? Där talar vi utmaning. Hittar ingen bild på internet, too bad! Får prova dem i butik imorgon för att stilla min nyfikenhet ;)

Puss

8.8.10

Förresten...

Jag har blivit något helt vansinnigt hormonstinn! Var och såg inception med Göran igår och jag hade haft en grymt bra dag på jobbet, så allt var fint. Ringde Göran på väg in till stan och han sa att jag kunde dra till honom eftersom att filmen inte började förrän om en timme. Så jag knallar hem till honom. Lite trött, men nöjd när jag är framme ringer jag på, och han svarar (från sin mobil) att han är på kontoret och inte i lägenheten. Något irriterad vänder jag om för att gå nästan hela vägen tillbaka (okej, den må vara ganska kort, men jag var varm). Jag kommer upp till kontoret och är riktigt cranky. Får lite kaffe och sen går vi till bion. Göran äger förmågan att verkligen kunna gå mig på nerverna i vanliga fall, och den här gången kände jag för att drämma till honom ordentligt flertalet gånger. Blev inte bättre av att han satt och knäckte bärs i biosalongen heller. Eller att han slängde popcorn på mig efteråt.

Iaf, filmen var skitbra! Och jag är nog lite av en överspänd bitch i dessa dagar. Försöker lugna ner mig själv så gott det går, men det enda som hjälper är kärlek. Det jobbiga är, att om någon visar kärlek eller är snäll och omtänksam så börjar jag nästan lipa. Brudig? NEJ! Bara lite ur balans. Men det skall det bli ändring på!

Med hopp om att snart bli normal (så gott det går), bjuder jag er godnatt.

g o d n a t t
Hej,

jag heter Sara och har glömt hur man chillar.
Och det regnar hårt ute, grönt, grått och rosa.

Känner mig laddad. Rastlös. Hade behövt en cykeltur i det där regnet just nu. Och ändå gömmer jag mig för regnet som en mesig kissekatt.

nonono det här går inte. Jag behöver skriva på något riktigt. Ett papper. Med penna.

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...