29.1.12

Helgen

Tjoho!

I fredags spelade J's band på ett nyöppnat café som är anslutet till Pingstkyrkan i Halmstad. Ljudet var bättre än någon annan gång som jag hört dem spela, så det var kul, även om nivåerna var en aning fel i början. :) Vi åkte till Holmarna redan på torsdagen, och jag satt ihoptryckt bakom jonatan eftersom att hans kluns till piano tog hela högersidan av bilen. En stel Sara pustade ut när bilen till slut stannade och hon fick gå ut! En mysig Bitte mötte oss när vi kom in i hallen, hon vart lite rädd när hon hörde dörren öppnas, och misstänkte att det var danskarna.. :) det låter roligare än vad det är.. det bor tydligen några danskar i en jaktstuga i skogen, och de lånar garageuppfarten.

I.n.t.r.e.s.s.a.n.t.
Här är en bild från repet på torsdagskvällen iallafall.

Anders och Emil i Knäreds kapell

När vi åkte hemåt från spelningen i Halmstad bestämde vi oss för att sova hos Mamma i Mölnlycke. Vaknade på förmiddagen av en skällande prins och hörde Rutan och Mami på ovanvåningen. Inget morgonmys med J här inte, min enträgna längtan efter att umgås lite med mor vart alldeles för stark :) Under dagen blev det två prinspromenader och lite plugg mittemot Rutan i vardagsrummet. Vi passade även på att måla upp hur många skor vi ägde. Nedan har vi alltså alla mina skor, utom ett par som jag glömde i all hast :)

25st allt som allt ;)
 Och ja.. mot kvällen åkte vi hem till Borås. Idag har vi slappat som aldrig förr och snart blir det tacos.
Satt förresten och kollade på lägenheter och villor i Halmstad när vi var i M-lycke. Hade jätteångest på kvällen när jag skulle sova sen, oro för framtiden och hur jag ska lyckas bli vuxen..blabla.. det släpper väl någon gång. Jag är trots allt redan vuxen, men i behov av att någon tar hand om mig. Men det är klart.. hade jag inte haft någon så hade det säkert gått bra ändå.

Pluggis och tungan

God söndagskväll på er!

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...