23.2.13

frukoststund och drömmar om en virknål

God morgon vänner!

Jag blir ofta varm i hjärtat vid middagstid (ca 18) på vardagskvällar när jag medan jag står i köket och grubblar över vad det skall bli för mat den här gången, tittar ut genom fönstret till lägenheterna på andra sidan och ser människor på tre olika våningar, i vertikalt led, stå vid spisen och koka ihop något. Likadant var det alldeles nyss, men i form av frukost. Jag står i princip aldrig vid spisen när det kommer till frukost, jag har nästan alltid ätit samma grej - fil och flingor. Inte vilka flingor som helst heller, utan det skall vara Kelloggs cornflakes - the original and best! Haha! Måste sluta, det här börjar bli pinsamt!

Idag vart inte frukoststunden sådär supermysig dock, jag tror jag börjar bli förkyld och det kliar och skaver i halsen. Jag vill komma vidare med bröllopsplaneringen men det är svårt i ensamt tillstånd när gubben min jobbar 6-18 hela helgen. Hemma hos mams och paps fanns inga lediga virknålar så jag ska ta en promenad till centrum idag och se om jag kan hitta virknålar och lite garn... jag vill så gärna lära mig virka! Sen är det väl på tiden att vi får upp lite gardiner här hemma, vi har trots allt bott här i  4,5 månader. Åhlens nästa!

Vad mer?
Inte så mycket.
Happy helg!

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...