29.5.09

Äntligen vaken

I CAN resist you

Nu har det banne mig gått för långt. Jag säger det igen; för långt!

Anledningen till detta utfall är att min högerhand kom i närkontakt med Magnus Betnérs manlighet i en dröm jag hade precis innan jag vaknade. Det var en sann lättnad att vakna ifrån den drömmen, eftersom att allt i drömmen var av obehag. Allt från Betnérs hela varelse till den höftskynke-prydda mexikanen som ville "sova" med Betnér i fråga.

Det är jättefint ute, och om 45 minuter skall jag bege mig in till staden och tentaplugga igen. Motionen får ta ett steg åt sidan och lämna plats för arbetande hjärnceller.
Hur ska jag lägga fram det här...?


- jag tycker så otroligt mycket om att plugga ryska!-


se där ja. svart på vitt.

27.5.09

regnstorm

Hej jag heter Sara och nu vet jag att mitt spöke har ett namn, nämligen pms.
Skönt att ha rett ut det där.

Och när det kommer till William så vet jag att det inte är helt enligt min plan att ha känslorna småputtrande på spisen ifall jag skulle bli sugen på mer, (försöker mig på en liknelse här) och med tanke på hur länge jag lämnat den här soppan på spisen lär den lukta bränt inom kort.

Det kanske är en romantisk illusion att det är fint att gå och längta efter någon. Vore nog bättre att gå och längta efter någon som inte är i Ryssland och som -när han inte bor i Ryssland- bor i Malaysia!? Ja det vore kanske en plan.

Ikväll satte jag alla kasus! Den ryska grammatiken är en plåga, men nu när jag har lite koll på tabellen blir det också enklare att få till det när man försöker prata. Visserligen krävs kunskap om när man bör använda vilket kasus etc. Det tänker jag satsa mer på imorgon.
Jag har på känn att den här tentan kommer gå minst lika bra som den förra. Om inte bättre! Strike!
Nu regnar det diagonalt och jättehårt. Den här vinden som vi (jag) lider av i västSverige får ta och ge sig snart, annars börjar jag demonstrera!


Cake -repris, du och jag efter min tenta?

Dags att sova
puss från en gladare och lugnare Sara

Kalinka

Kalinka Kalinka

Nu inser jag att jag känner mig pressad. Tentaplugget kan jag nog hantera även om det är mycket. Det värsta idag är nog att han hängde sig fast i mina tankar - hela dagen.
Såhär mycket har jag inte tänkt på honom sedan jag kom hem, och inte heller på det här viset. Som att det är ett farväl till, fast slutgiltigt den här gången. Att jag tänker att jag saknar honom enbart för att jag känner mig ensam, och att det är dags att släppa taget.

I mitt huvud låter det hur självklart som helst, alla anledningar finns där och det är verkligen dags. Så varför klamrar jag mig fast vid minnen och känner för att gråta sönder mig?

Kan jag skylla på pms?



gör mig lite lättare om hjärtat

25.5.09

Sailor Monday

Jag är trött, och det är bra för en gångs skull - jag skall nämligen tidigt i säng så att jag är utvilad imorgon när jag skall till kneget. Fantastiskt!
Keep it up brothers and sisters!

Puss

Ps. Idag övertalade jag Jagar att hänga med på satsafro nästa måndag. Ska bli askul! Ds.
Ps2. Efter lektionen idag drog vi till Ica Focus och köpte lite ätbart. How lovely, sedan satt jag med på lingvistik-lektionen. Sjukt interesting ju! Ds.
Ps3. Nu skall jag skriva ryska glosor på lappar. Love you! Ds.

24.5.09

sailor sunday

Alltså...det är något som inte är som det ska, och jag vet precis vad!

  • Mina händer är konstant torra
  • Mitt rum är inte helt städat än
  • Jag har inte rört mina ryskaböcker

Det är nog allt, nu skall jag dammtorka skrivbordet, ställa ifrån mig datorn och dammsuga golvet. Sen skall ni få se vem som är grym på att plugga...

Jag behöver en utmaning. Någon slags projekt. Men innan jag påbörjar detta måste jag slutföra det jag ännu inte slutfört. Som rapporterna till Ryssland och Hisingen t.ex. Det är pinsamt det här. Riktigt pinsamt. Nu säger jag det rakt ut så att jag måste göra det:

Skriv rapporterna till Hisingen och Ryssland! Annars får du spö!

Söndag

Ja, som ni ser har jag remake:at min blogg igen. Min idé var att fixa en ny bakgrund till rubriken etc, men bilden jag ville använda passade verkligen inte in! Mycket enerverande, jag vill ju egentligen ha en bild där man kan skymta undertecknad i sjömansklänningen. Det får vänta på sig, tills vidare tycker jag att lite mer sommar passar in bra.

Dagens planer:
  1. Träna check!
  2. Städa
  3. Plugga
Bäst att jag börjar städa.. inte för att jag känner mig motiverad eller pigg, men för att det är vad som krävs för att jag skall ta tag i mig själv och börja plugga.
Snart tenta...

Sailor saturday

Sailor Sun
Det är söndag morgon och här sitter jag. Igårkväll var vi och grillade vid finnsjön, Lövgren kom förbi och det var trevligt. Johan glömde sin korv över glöden så att den blev svart på ena sidan. Jag skrattade, det skulle jag inte ha gjort! Plötsligt kom en korv farande i mycket hög hastighet och splittrades mot mitt huvud. Tur att jag hade keps på mig. Annars åt jag marshmallows med hela ansiktet och stornjöt av livet.
ps. Jag badade inte.
Jag kom hem och jag luktade rök. Lite senare efter en dusch kom unge herr boy next door förbi med en fin årgångscola och hårprodukt i håret. Gemytligt

Vi kollade på pistvakt och skrattade åt den fula tekniken. Efter detta smet han hem och jag gled ner mellan lakanen och somnade bums.

Dessförinnan, på förmiddagen hade jag nöjet att stifta bekantskap med en sjömansklänning. Jag hittade den på sista öppetdagen hos MKC second hand. Halva priset = 22,50:-

Score!!!


Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...