14.3.09

Back to pack!

Nu ska jag berätta för er om min dag.

På eftermiddagen direkt efter dagens dusch sätter jag igång med att städa neretoaletten - grundligt! Efter detta var jag uppenbarligen riktigt inspirerad av rena ytor, så jag började dammtorka i tvättstugan. Mamma jublade och pasade på att be mig vattna blommorna - clever! Sedan plockade jag ur och in i diskmaskinen för att efteråt vila lite med en god general framför datorn.

Dessvärre avslutade jag denna effektiva dag med att sitta som värsta dönicken i soffan och glo på legally blonde II. Vet inte om det är riktigt ok, får en längtan efter rosa efter att ha sett den. Illavarslande, även om rosa är snyggt.. i viss mängd.

Det värsta var nog igår ändå, jag satt uppe 2h och spelade backpacker I!! Kan det bli värre? Jag var verkligen totalt fast, och jättetrött! Är kanske ressugen fortfarande.. det ger mig en idé! Den skall jag minsann throwa i the face of Cake tomorrow evening!
Ja, och på tal om Cake, härom kvällen fick jag en plötslig och stark längtan efter henne och skickade iväg den här lilla läckerbiten:






Varpå jag fick detta ögongodis tillbaka!




Hot stuff!

11.3.09

oh Happy Day!

Så, då var man back in the game!

Åkte med min favorit-bussgranne hem från staden. Erik the man, jag har aldrig tråkigt i hans sällskap, otroligt okomplicerad kille - I like!

Hade förövrigt utvärdering idag med Gilbert och Lena, om hela den här Rysslandsgrejen. Det var trevligt, ibland svårt att sätta ord på vad jag tänkte, och ibland var huvudet helt tomt får jag erkänna, men de är så underbart goa. Efter detta sammanstrålade jag med Seb för kaffe och te. Jag tror vi aldrig har hängt ensamma förut, så för att vara första tet'a'tet-en var det helt okej. Jag menar, ok att jag kanske inte slappnade av helt, men det blev mycket skratt och minnen.

Dessutom kan jag få jobb på äldreboende i Frölunda, det är ju en bit att åka, men personalen ska tydligen vara supergo, och lågkonjunkturen suger, så jag ska ge det ett try! Gamlingar är ju ändå min framtida målgrupp, om jag nu blir logoped dvs. Dessutom ska jag ju bli country girl så då kan jag spela lite för dem också - yeeha!

Nog dags att beställa kursmaterial nu. I'm on the run!
Köss

8.3.09

Sunday I'm emotional

Fy vad kass jag är!

Det förstår väl varje vettig människa att man inte ska titta på (kanske inte så) gamla foton och gräva ner sig i saknad. Vem gör det? Jo jag! Om jag nu ska gå vidare med mitt liv och vara glad är det inte läge att titta på bilder av mig och William och begråta den relation vi inte längre har. Visst ska jag minnas allt det underbara och romantiska och kärleken, men det fanns ju mindre bra saker också. Kanske inte så många eftersom att jag fortfarande var nykär, men snälla dra ner mig på jorden någon! Det var i Ryssland, nuet är i Sverige.

Sen att jag just nu önskar att han var här i mitt rum med mig, det kan man väl förstå kanske. Känner mig övergiven trots att det var jag som åkte hem.

Dålig kväll, bäst att läsa lite och sedan krypa till kojs.
Morgondagen har ju nya ting i sitt sköte!

peppar peppar!

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...