6.3.10


Idag hämtade vi Rut på flygplatsen. Min underbara syster som varit på Hawaii ett helt år! Nu bor jag inte ensam på nedervåningen längre och det är hur gött som helst att ha henne hemma!
Veckan som kommer innehåller plugg,plugg och mer plugg. Men det är inte allt, jag har även för avsikt att söka sommarjobb lite varstans och träffa fina människor som jag tycker om. Dessutom måste jag väl klämma in lite träning också, ska väl inte vara helt omöjligt.
Всё!

28.2.10

The Room

weoow, det är dags att ta en titt på slutresultatet!

precis när man står på tröskeln ser man det här. Tavlan har inte kommit upp än, I know. Notera klockan som hänger i taket :)


Övre hyllan är ganska tungt belastad. dubbla rader.

Samma hörna som ni sett tusen gånger.



Där kan man plugga, dega eller vad man nu känner för att göra



Jag vet inte vad jag ville säga med den här bilden, men nu har ni sett i princip allt.
Så ser det ut, mer eller mindre...sen åker väl tavlan upp också, men även om den är kronan på verket, min juvel, så orkar jag inte ta tag i uppsättandet nu. Hade det bara varit att slå i en spik så fine, men väggen är i betong och.. ja.. ni fattar.
Jag tänkte att jag skulle skriva något roligt också, men det får bli en förnedrande anekdot.
Jag vallade i 8:an i fredags när jag spelade biljard mot Lövet och Gustav aka. Semlan. Ni skulle varit där, det var så vansinnigt snyggt. Dessvärre hade inte mitt korttidsminne registrerat att jag precis innan råkat slå ner vitingen och därmed.. ja.. ni kan reglerna. så efter att jag jublande skuttat runt och fröjdats så ser jag att de skrattar och jag kollar på bordet.. och visst... där ligger den och hånler mot mig. En vinröd hel. Nåväl, jag förlorade ju snyggt iallafall :)
SLUT






Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...