14.9.10

Jag sitter på 604:an vid Mölnlycketerminalen och bussen rullar ut från hållplatsen. Det börjar regna. När vi passerar tunneln ser jag mig och Jonatan i hans bil på väg mot Ljungby. Vi krockar. Båda förs till sjukhus. Jag avlider av inre blödningar.

Är det någon mer än jag som brukar dagdrömma om sin egen död? Det händer att jag gör det lite nu och då när jag mår bra och känner mig avslappnad och tillfreds.
Nu känner jag mig mest konstig och knäpp.

och förväntansfull. För jag ska få en lillasyster! :)
Ösregn... och om 10 minuter skall jag ut till bussen.

Jippie?

13.9.10

Det finns få saker som slår känslan av produktivitet! Jag syftar mest på mina studier, men också min nya hobby - husligheten. Den är rolig så länge man lyckas.
Nedan ser ni min förebild ;)
Varje kvinna måste ju kunna hantera ett vapen

Nej, vad jag egentligen vill säga är att jag lagade renskavsgrytan idag, (med hjortskav visserligen) och att den blev mycket lyckad. Har nu två matlådor i kylen. Jag som aldrig har matlådor. WIN! Ska försöka styra upp bloggen förresten, börjar bli för mycket snack om mina housewife-bravader.

ps. Jag har vattnat blommorna också. Ds.

hjortskavsgrytan och lille Far

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...